HENDEKSPOR KÍMÍN TAKIMI

featured

HENDEKSPOR KÍMÍN TAKIMI

Yıllar sonra uzun uğraşlar sonucu yakalanan 3. lig şansı yabana atılacak bir olay olmamalı…Bugün o rehaveti görüyorum. Kurulan yeni takım ligde tutunmaya ve ligde kalma çabasında…Ancak görünen köy klavuz istemiyor. Takım her geçen gün kaybettiği puanları çok arayacak. Birazda yalnızlık içine kapanıklık var sanki, sanki başka şehrin takımı, yalnız kalmış yada bırakılmış… Birlik ve beraberliğe Hendeksporun ihtiyacı var ,oradan davulun sesi başka gelebilir ama buradan böyle geliyor…..Başkanı tanımıyorum, eminim oda bizi tanımıyordur.

Şöyle bir basın toplantısı yaparsa tanışırız, hatta takım kaptanını da toplantıda isteriz…Turgut başkan ne düşüyor bilemem , ancak bu takım sizin değil bu şehrin takımı, biz böyle düşüyoruz.

Başkan Ekrem Yüce şehrin iki prof takımına eşit değer veriyordur, umarım. Yeniden şahlanmak ve bu ligde kalmak isteniyorsa, küçük olsun bizim olsun demeyin ,bu sevinci şehirle nasıl paylaştıysanız sorunları da paylaşın ki çözüm bulunsun ,yarın çok geç olur….

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!