Hendekspor-Derince Belediye: 1-1

featured

3.Lig temsilcimiz Hendekspor, 4 Eylül’de başlayacak lig öncesinde 6’ıncı ve son hazırlık maçını Derince Belediyespor ile karşılaştı. Hendek Stadı’nda oynanan müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Mavi Siyahlılar oynadığı hazırlık maçlarında kalesinde ilk kez gol görmüş oldu.

İLK DEVRE 1-0

Maça iyi başlayan Hendekspor ilk dakikalarda rakip kaleye gitse de rakip defansı gole izin vermedi. 15. Dakikasında Derince Belediyespor üst üste bulduğu pozisyonda karambol yaşandı, Hendekspor kalecisi ve defansı gole izin vermedi. 32. Dakikasında Burak Balcı’nın ara pası ile buluşan Yavuz’un ortasına yükselen Berkay Ekici’nin kafa şutu ağlarla buluştu ve Hendekspor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Hendekspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

KENDİ KALESİNE

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki ekipte yakaladığı fırsatları değerlendiremezken 82’inci dakikada Emrah’ın kendi kalesine attığı golün ardından mücadelenin 88 ve 89. Dakikalarında Hendekspor iki mutlak golden pozisyonundan yararlanamayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Temsilcimiz, yarın izin yaptıktan sonra Cumartesi günü Bolu Atatürk Stadı’nda oynayacağı Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarını Salı günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Mavi Beyazlılar daha önce 2.Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’u 3-0, Kırıkkalespor’u 1-0 mağlup ederken Iğdır Belediyespor, Adıyamanspor ve Çankayaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

Haber: Mehmet Kavis

Hendekspor-Derince Belediyespor: 1-1

Hakemler: Rahman Akcan, Ertuğrul Kardeş, Yusuf Bayrak

Hendekspor: Bülent(Mertcan), İskender(Emrah), Yavuz(Emre), Sabri(Mert), Burak(Yusuf Kağan), Oğuzhan(Hakkı), Burak Balcı, Enes(Emre Kılıç), Mustafa Salış(Selahattin), Berkay(Berkant), Mustafa Kara(Emirhan),

Teknik Direktör: Talip Toprak

Derince Belediyespor: Talha(Volkan), Sercan(Mesut), Mehmet, Hasan, Sefa, Berkay, Efe, Kadir(Abdulkadir), Melih inan, Melih Avcı, Enes(Mert)

Teknik Direktör: Fatih Uygun

Gol: Dk.32 Berkay Ekici (Hendekspor), Dk. 82 Emrah (K.K) (Derince Belediyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!