Hendekspor dayanışma içinde…

featured

Hendekspor dayanışma içinde…

Hendekspor Başkanı Murat Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Mavi-Siyahlı kulübe geçmişte emeği geçen antrenör ve eski futbolcularla bir araya geldi

Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda Hendekspor’da geçmiş yıllarda yöneticilik ve antrenörlük görevlerinde de bulunan eski futbolcuları ağırlayan Başkan Kaya, göreve başladıkları kongre sürecinden bu yana yapılan çalışmaları anlattı.

Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirten Kaya, “Şuana dek 20 futbolcuyla anlaşma sağladık. Transferden sorumlu yönetici arkadaşlarımız, alınacak oyuncuları iyi çek ederek hareket etti. Transferi henüz tamamlamadık, nokta transferlerimiz olacak. Hocamız Hüseyin Aydoğan, Bölgesel Amatör Lig kurulduğundan bu yana bu ligde görev yapan ve çalıştırdığı iki takımı üçüncü lige taşıyan bir isim. İnşallah güzel bir uyum yakalayıp birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize ulaşacağız” dedi.

“YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Toplantıya katılan antrenör ve eski futbolcuların ortak düşünceleri ise “Çalışmaları yakından takip ediyoruz, Hendekspor’un her zaman arkasındayız, yanındayız ve destekçisiyiz” şeklinde yansıdı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!