Hendekspor-Çankayaspor: 0-0

featured

2021-2022 Sezonunda TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Hendekspor, 5’inci hazırlık maçında Ankara temsilcisi Çankaya FK ile karşı karşıya geldi. Bolu’da Abant’ta oynanan karşılaşma 0-0 sona erdi.

5’İNCİ MAÇ

Hendekspor’da sezon hazırlıkları tüm hızı ile sürdürüyor. Kızılcahamam kampının 4 hazırlık maçı yapan temsilcimiz 4 Eylül’de Fatsa Belediyespor ile oynayacağı sezonun ilk resmi maçı öncesinde beşinci hazırlık maçını Çankaya FK ile yaptı. Mücadelenin ilk devresinde her iki takımda pozisyon üretmekte zorlanınca devre 0-0 eşitlikle kapandı.

BERABERLİĞE ABONE

Maçın ikinci yarısına 8 değişiklikle başlayan Hendekspor 55.dakikada Emre’nin ceza sahası dışından vurduğu şut direğin dibinden auta çıktı. Maçın 62. Dakikasında ceza sahasının önünden kaleciyi önde gören Enes Tok’un aşırtma vuruşu kalenin üstünden auta çıktı. Her iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince müsabaka 0-0 beraberlikle sona erdi.

Oynadığı 5 hazırlık maçında 2 galibiyet 3 beraberlik alan temsilcimiz son hazırlık maçında Pazar günü ise Hendek’te 3.Lig ekibi Derince Belediyespor’u konuk edecek.

ÇANKAYA FK-HENDEKSPOR. 0-0

Saha: Abant Von Resort Hotel

Hakem: Taner Şan, Barış Kolcu, Ahmet Eraslan

Çankaya FK: Hüseyin, Salih, Rahmi, Kadir, Erdi, Haydar, Mücahit, Salim, Hacı, Nurettin, Emir

T.Direktör: Avni Okumuş

Hendekspor: Mertcan, Burak Balcı, Burak, Mert Meriç, İskender, Oğuzhan, Muharrem Efe, Mustafa Kara, Emrah, Berkay, Mustafa Salış

T.Direktör: Talip Toprak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!