HENDEKSPOR: 1-BATMAN PETROL: 2

featured

Hendekspor kendi sahasında lider Batman Petrolspor’’a 2-1 mağlup oldu.

TFF 3.Ligin 14’ncü haftasında Hendespor sahasında lider Batman Petrolspor’u konuk etti. Maça iyi başlayan konup ekip 4’’ncü dakikada Ali Kemal ve 23’ncü dakikada Hasan ile iki farklı öne geçti. Bu gollerle Hendekspor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Hendekspor 62’de Berkay ile farkı bire indirdi.  Kalan dakikalarda Hendekspor eşitlik golünü bulamayınca konuk ekip sahadan 2-1 galip ayrıldı. Hendekspor bu sonuçlar ligde üst üste dördüncü maçından da galibiyetle ayrılamayarak haftayı 14 puanla tamamladı.

 HENDEKSPOR: 1-BATMAN PETROL: 2

STAT: Hendek

HAKEMLER: Aykut Sergin**  Mustafa Çevik** Mehmet Büyükyılmaz**

HENDEKSPOR: Bülent** Hakkı** Muharrem** Mustafa** (Dk.64 Barış*) Haluk** (Dk.76 Mustafa S.*)Yavuz** Burak* İlkay** Berkay** İskender** M.Burak**

T.DİREKTÖR: Talip Toprak

BATMAN PETROL: Cihan** Abdulsamet** Erdi** Okan** (Dk.88 Berkant*) A.Kemal** (Dk.83 Umut*) Aykut** Hasan** (Dk.83 Orhan*) İlyas** Akın** Ömercan** Samet**

T.DİREKTÖR: Zafer Hızarcı

GOLLER: Dk.4 Ali Kemal, Dk.23 Hasan (Batman Petrol), Dk.62 Berkay (Hendekspor)

SARI KARTLAR: Dk.4 Hakkı, Dk.90 Berkay (Hendekspor), Dk.64 Abdulsamet, Dk.69 Erdi, Dk.90 Ömercan, Dk.90 Akın (Batman Petrol)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!