HENDEKLİ YILDIZLAR’A BOSNA’DA MİLLİ GÖREV

featured

Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasına katılan Hendek Belediye Karate Takımı sporcular 3 altın ve 4 bronz madalya kazandı. Başkan Turgut Babaoğlu, Bosna’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazanan şampiyonları ve tüm sporcuları kutladı.

SİVAS’TAN MADALYALARLA DÖNDÜLER

Hendek Belediyesi Karate takımı 19-24 Nisan tarihlerinde Sivas’ta yapılan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasına katıldı. Sivas 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonunda yapılan şampiyonada Teknik Direktör Nurkan Kayacık, Antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz’ün öğrencileri başarılarıyla Hendek’in bir kez daha gururu oldular. 40 sporcusu ile madalya avına çıkan karate takımı dev şampiyonada 3 altın 4 bronz olmak üzere 7 madalya kazandı. 2012 doğumlu Ahmet Uzunoğlu (40Kg.), 2011 doğumlu Egemen Varlıca (50Kg.) ve 2010 doğumlu Umut Kaan Kaynak (42Kg.) Erkekler Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandılar. Bayanlarda 2011 doğumlu Emine Ebrar Temizel (+44Kg.) ve 2008 doğumlu Ceren Bitik (54Kg.), erkeklerde ise 2010 doğumlu Kayra Bahadıroğlu (+54Kg.) ve 2008 doğumlu Efe Dere (63Kg.) Türkiye 3’ncü olarak bronz madalyanın sahibi oldular. Teknik Direktör Nurkan Kayacık, “ Sivas’ta başarıyla dolu bir turnuvayı daha geride bıraktık. Kendilerini ve ailelerini şimdiden kutluyor, emek veren herkese ve her zaman yanımızda olan Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BABAOĞLU: BÜYÜK EMEKLER VAR

Tüm teknik ekibi, sporcuları ve ailelerini tek tek kutlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “Sivas’ta yapılan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası nefesleri kesti. 58 ilden 2580 sporcunun katıldığı yarışmada 40 sporcumuz yer aldı. Beklediğimiz gibi sporcularımız bizi şaşırtmadı. 3 Türkiye Şampiyonumuz, 4’te Türkiye üçüncümüz var. Tüm Sporcularımız gurur duyuyoruz. Onların mücadelesi, azmi bizi sevindiriyor. Burada inanın büyük emekler var. Hocalarımız, sporcularımız ve aileleri yoğun bir emekler harcıyor. Çok şükür bu turnuvalar moral oluyor, gurur veriyor. Çünkü hepsinde başarımız var. Şampiyon olan sporcularımız Haziran ayında Bosna Hersek’te yapılacak olan Minik Yıldızlar Balkan şampiyonasında ilçemizi ve ülkemizi milli takım adına temsil edecekler. Yeniden kutluyorum. Şimdiden başarılar diliyorum. Biz her zaman yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!