SİVASDA BOYBEYİ FIRTINASI ESTİ

featured

SİVASDA BOYBEYİ FIRTINASI ESTİ

 

Akyazı İlçe Spor Müdürlüğü Boybeyi Spor Kulubü Sivas’da düzenlenen Türkiye Minikler-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında altın madalyaları topladı.

 

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Sivas ilinde düzenlenen Minikler-Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası , Taha Akgül Spor Salonu’nda 58 ilden yaklaşık 3 bin sporcu katılımı ile gerçekleşti.

Akyazı İlçe Spor Müdürlüğü Boybeyi Spor Kulubü, Karate Antrenörü Sezai Yolcuoğlu yönetemindeki Karate takımındaki sporculardan ; Ayşen SANER,Sare Kaya ve Gül Esma Çakmakçı 3 Altın Madalya kazanararak tarihi bir başarıya elde ederek Milli takıma gitmeyi hak kazandılar.

Şampiyonada Kumite Kategorisinde;

Ayşen Saner 34 kg. Altın Madalya

Sare Kaya 40 kg. Altın Madalya

Gül Esma Çakmakçı 36 kg. Altın Madalya

 

Elde edilen başarı sonucunda Önümüzdeki ay Bosna-Hersek de yapılacak olan Balkan Şampiyonasında yarışacaklar.

 

Akyazı İlçe Spor Müdürü K.Adem ALTUN; Gelen altın madalyaların tesadüf değil uzun yıllardır çalışılıp ortaya konan bir emeğin sonucudur.Başarıya ulaşmak için çok zorlu bir süreçten geçtik malumunuz Covid-19 Salgınıyla başlayan süreç bir çok sektörü vurduğu gibi sporada etkisi çok oldu özel izinler alınarak çalışmalara hiç ara vermeden çalımalara devam ettik. Üç tane kızımızın Altın Madalya kazanarak Milli Takıma gitmeleri İlçemizdeki gençlere de çok güzel örnek olacaktır. Amacımız Sporla çocuklarımızın hayatına dokunabilmek ve onları sporla içiçe olmalarını sağlayarak her türlü kötü alışkanlıklardan korumak. Bu duygu ve düşüncelerle son olarak spora destek veren ve hep yanımızda olan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif ÖZSOY’a, Akyazı Kaymakamı Yakup GÜNEY’e ,Akyazı Belediye Başkanımız Bilal SOYKAN’a, Spor Eğitim Uzmanımız Recep Kodalak’a ve çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” açıklamalarını yaptı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!