Hendek Dereköyspor-Haranlıkspor: 2-1

featured

Hendek Dereköyspor-Haranlıkspor: 2-1

Sakarya Süper Amatör Play-off Grubu’nda Erenler Stadı’nda peş peşe oynanan  ilk haftanın son maçında Hendek Dereköyspor ve Harmanlıkspor karşılaştı.

 

akarya Süper Amatör Play-off Grubu’nda Erenler Stadı’nda peş peşe oynanan  ilk haftanın son maçında Hendek Dereköyspor ve Harmanlıkspor karşılaştı. Karşılaşmanın 9’uncu dakikasında Mehmet Kalyoncu Harmanlıkspor’u 1-0 öne geçirirken Dereköyspor bu gole 18’da Ozan Saval le karşılık verdi. 1-1 İlk devre bu skorla tamamlandı.

 

Karşılaşa son saniyelere kadar beraberlik ile sürerken 90+7’de Hendek Dereköypor kazandığı penaltıyı Hüseyin Selam gole çevirerek takımına 3 puanı getiren isim oldu. Son saniyede gelen golün ardından Hendek Dereköyspor cephesinde büyük sevinç yaşandı.

 

Hendek Dereköyspor 2-1 Harmanlıkspor

Saha: Erenler Atatürk-1

Hakemler: Oğuzhan Yiğit Karpuz, Fatih Çuhadar, Berkin Tuna

Hendek Dereköyspor: Samet Gökberk, Bahadır, Ogün (Emrecan), Ömer Narman, Ozan, Berat, Abdullah (Ali), Hamdi, Burak, Ömer Özkan (Onur), Ümit Tale (Hüseyin)

Antrenör: Yalçın Yayla

Harmanlıkspor: Emirhan, Bilal, Mehmet, Doğanay, Yasin, Kazım Baran (Muhammet Talha), Semih (Tayfun), Mükerrem Talha (Cengizhan), Taylan (Alper), İbrahim (Etem), Salih Başar

Antrenör: Tevfik Tetik

Goller: 8’ Mehmet (Harmanlıkspor), 18’ Ozan, 90+7 Hüseyin (pen) (Hendek Dereköyspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!