“ HEDEFİMİZ ÖNCE LİGDE KALMAK “

featured

ADAPAZARISPOR BASINLA TANIŞTI

Süper Amatör Ligde iddialı bir kadro kurarak çalışmalarına başlayan Adapazarıspor yönetimi ve transfer ettiği yeni futbolcularında bulunduğu yeni futbolcu ordusu ile birlikte Ramada Otel’de düzenlediği sabah kahvaltısında basınla bir araya geldi.Adapazarıspor yönetim kurulu kahvaltıya tam kadro katılırken, sportif Direktör Blerim Mula da futbolcularla birlikte kahvaltıda yer aldı.

“ HEDEFİMİZ ÖNCE LİGDE KALMAK “

Adapazarıspor Kulüp Başkanı İbrahim Aygün ve yöneticiler kendilerini tanıtarak kısa birer konuşma yaptılar ve Adapazarıspor’a başarılar dilediler. Başkan Aygün yaptığı konuşmada “ yeni bir kadro ile yola çıkıyoruz. Amacımız önce ligimizde yerimizi sağlamlaştırmak ve yolunu bulursak ta Bölgesel Amatör lige tekrar geri dönmek. Bunun için hazır bir takımımız var ve ben futbolcularıma ve Teknik heyetime çok güveniyorum. Yeni sezonda takımımızdan başarılı bir performans bekliyorum.” Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!