HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final, Sakarya Serdivan Spor Salonu’nda yapılacak

featured

2021-2022 Hentbol Sezonu HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları 28 ve 29 Mayıs 2022 tarihlerinde Sakarya Serdivan Spor Salonu’nda oynanacak.

HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final’in ilk günü saat 14.00’te oynanacak Beşiktaş – Spor Toto S.K. takımları arasında oynanacak ilk yarı final maçı ile başlayacak. Beykoz Belediyesi ile Eskişehir Ormanspor arasında oynanacak ikinci yarı final maçı ise saat 16.00’da başlayacak. Her iki karşılaşma da TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final’in ikinci gününde ise ilk olarak yarı final mağlup takımları arasında oynanacak üçüncülük maçı saat 16.00’da başlayacak.

Türkiye Kupası’nın sahibinin belirleneceği final maçı ise 20.30’da başlayacak. Final maçı ve sonrasında düzenlenecek kupa töreni TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

Sporseverler için Emre Kaya konseri ve taraftarlara sürpriz hediyeler

HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final maçı öncesi Emre Kaya, Serdivan Spor Salonu’nda bir konser verecek.

Etkinlik süresince HDI Sigorta Fotoğraf Panosu ile çekilen fotoğrafları #HentbolunHDISigortasıVar etiketiyle paylaşan ve maçların devre aralarında düzenlenecek “Gol” yarışmasında başarı gösteren hentbol severlere de sürpriz hediyeler verilecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!