Hayrettinspor da yeni başkan Dönmez..

Hayrettinspor da yeni başkan Dönmez..

Sakarya 1 . Amatör Küme de mücadele eden Hayrettinspor’un yapılan olağanüstü genel kurulunda kulüp başkanlığına Eyüp Dönmez getirilirken, Ceyhun Gür sportif direktörlüğe getirildi..  İşte yeni yönetim kurulu

Sakarya 1. Amatör Kümede mücadele eden Hayrettinspor da hafta sonu yapılan olağan üstü genel kurulda eski başkan Volkan  Çanak aday olmazken,  tek liste ile aday olan Eyüp Dönmez Hayrettinspor’un yeni  kulüp başkanı oldu.

Daha önceki dönemlerde Hayrettinspor Kulüp başkanlığı ve yöneticiliği yapan Eyüp Dönmez’in yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Başkan Eyüp Dönmez, Başkan yardımcısı Bircan Tufan, Sportif direktör ve Genel kaptan Ceyhun Gür, Yönetim kurulu üyeleri Celal Kamalı, Muhammed Seleci, Gökhan Pehlivan, Gökhan Yılmaz ve Aziz Can Durak.

Pınarlı-Bacı ve Hayrettin Mahallelerini temsil eden Hayrettinspor da yeni sezon da hedef Pamukova’nın kendi öz kaynak gençleri ile geçen sezonki kadroyu koruyup 1. Amatör ligde centilmence mücadele edip üst sıralarda yer almak.

Hayrettinspor Kulüp başkanlığına seçilen Eyüp Dönmez, öncelikli hedeflerinin Pamukova ile 3 mahallenin gençlerinden oluşacak takımda birlik beraberliği, sevgi ve saygıyı egemen kılmak olduğunu ifade ederek, “ Pınarlı-Bacı ve Hayrettin Mahalleleri etle tırnak gibi bir birinden ayrılmaz parçalardır. 3 Mahallenin gençleri de ayrım yapmaksızın hep bir arada yaşayan, birlikte sevinen birlikte üzülen gençlerimiz. Bu sezon ligde Pamukovamızın  ve kendi mahallemizin gençleri ile mücadele edeceğiz. Sahada centilmen ve iyi futbol oynayan üst sırları hedefleyen bir Hayrettinspor hedefliyoruz “ dedi.

Hayrettinspor olağan kongresi sonrası sportif direktörlüğe ve genel kaptanlığa getirilen Ceyhun Gür, Pınarlı-Bacı ve Hayrettin Gençlik Başkanı olurken, yeni antrenörün en kısa zamanda açıklanacağı belirtildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!