Harmanlıktan umut veren prova 2-1

featured

Harmanlıktan umut veren prova  2-1

Süper lig takımlarından Harmanlıkspor  lig öncesi hazırlık maçlarına, pazar günü  İzmit’te devam etti Yeşil Beyazlılar Kocaeli Süper lig takımlarından Suadiye spor önünde  sahadan 2-1 galip ayrılırken, oynadıkları futbolla  lig öncesi umut depoladılar. Suadiye sahasında oynanan mücadelenin büyük bölümünde üstün bir oyun sergileyen Harmanlıkspor ilk yarıyı  İbrahim’in 30 dakikada penaltıdan kaydettiği golle  1-0 önde kapattılar. İkinci yarıda da rakip önünde daha etkili bir oyun sergileyen Yeşil beyazlılar 75 de Yasin’le farkı  2-0 taşıdılar. Ev sahibi takım maç biterken bulduğu golle umutlandı ama Harmanlıkspor  sahadan 2-1 galip ayrılmayı başaran taraf oldu.

BAŞKAN TRİBÜNDEYDİ

Harmançlıksporun Kocaelide  Suadiyesporla oynadığı maçı tribünden izleyen Başkan İsmail Yağlar ,takımının Suadiye ile oynadığı karşılaşmadan umutlu ayrıldı .Başkan yağlar takıma yapacakları birkaç takviye ile  daha iddalı bir Harmanlıkspor resminin ortaya çıkacağını ,bunun içinde eksik olan yerlere ,teknik kadronunda vereceği rapor doğrultusunda ilave transferlerin yapılabileceğinin sinyalini verdi. Harmanlıksporun Suadiye ile oynadığı maçı yönetim kurulu üyelerinden Ayhan Aytaç ile Cihan Kurtta izlediler. Bu arada karşılaşmayı izleyen eski yöneticilerden Hüseyin Bozda yeni Harmançlıksporu beğendiğini maç sonu görüşlerine ekledi ve Başkan İsmail Yağları Tebrik etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!