Harmanlıkspor seriyi bozmadı! 1-0

featured

Harmanlıkspor seriyi bozmadı! 1-0

Süper Amatör Lig A grubuna flaş bir başlangıç yapan Harmanlıkspor, takipçisi Çaybaşıbekirpaşaspor’u tek golle geçerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. 6’da 6 yapan Harmanlıkspor her geçen gün gelişen oyunu ve genç kadrosuyla geleceğe ümitle bakıyor…

TEMPOLU MÜCADELE

Süper Amatör Lig’de 6’ncı hafta mücadeleleri hafta sonu büyük heyecana sahne oldu.

A grubunda sezona flaş bir başlangıç yapan Adapazarı ekibi Harmanlıkspor, 5’te 5 ile 15 puanlı lider olarak girdiği haftada 13 puanlı takipçisi Çaybaşıbekirpaşaspor’u Erenler Atatürk Stadı 1 no’lu sahada konuk etti.

İki genç takımının mücadelesinde ilk yarıda tempolu oyun dikkat çekti.

Harmanlıkspor, tecrübeli golcüsü Ethem Kundo ve genç yıldızlarından Alperen Öztürk’le gole yaklaşsa da golü bulamadı.

SALİH BAŞAR&SAMET ÇAKIR ORTAKLIĞI

İkinci yarıya etkili başlayan takım yine Harmanlıkspor oldu. Ligin başarılı oyuncularından Samet Çakır’ın oyuna girmesiyle oyunu rakip yarı sahaya yıkan yeşil beyazlılar aradığı golü 60. dakikada buldu.

Sezona muhteşem bir başlangıç yapan ve her maçta üstüne koyan 17 yaşındaki Salih Başar Kozoğlu, sol kanattan şık çalımlarla ceza sahasına girdi. Çizgiye inen Salih Başar’ın topla buluşturduğu Samet Çakır topu düzelterek güzel bir vuruşla ağlara gönderdi. 1-0

GELECEK İÇİN DE UMUT VAR!

Devam eden dakikalarda Harmanlıkspor sahadaki tecrübeli isimleri altyapıdan yetişen genç yıldız adaylarıyla değiştirerek oyuna dinamizm kattı.

Çaybaşıbekirpaşaspor, zaman zaman yaptığı ataklarla beraberlik golüne yaklaşsa da Harmanlıkspor defansını ve kaleci Emircan Bakıcı’yı geçemedi.

Karşılaşma Harmanlıkspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Tecrübeli isimlerle altyapıdan yetişen yıldız adaylarının uyumu gün geçtikçe artarken, tribünlerdeki Harmanlıkspor yönetimi ve taraftarları da kaliteli oyunu alkışlarıyla destekledi.

Harmanlıkspor 6 maçta 6 galibiyetle puanını 18’e çıkartarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Yeşil beyazlılar attığı 13 gole karşılık sadece 1 gol yedi.

Çaybaşıbekirpaşaspor 13 puanda kalırken, aynı dakikalarda oynanan maçta Kocaalispor’u 7-0 mağlup eden Kocadöngelspor puanını 15’e çıkartarak 2. sıranın yeni sahibi oldu.

Harmanlıkspor, 7’nci hafta mücadelesinde cumartesi günü deplasmanda Karapürçekspor’un konuğu olacak.

TEKNİK HEYETİN KEYFİNE DİYECEK YOK!

Sakarya amatör futbolunun kurt ismi Tevfik Tetik’in başında olduğu teknik heyet de seri galibiyetlerin keyfini sürüyor. Karşılaşma boyunca yerinde duramayan Tevfik Tetik ve bu sene altyapı koordinatörlüğüne getirilen Gürcan Alkan, galibiyetin ardından doyasıya sevindi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!