Harmanlıkspor Altınordu’ya kardeşlik turnuvasına gitti

featured

Harmanlıkspor Altınordu’ya kardeşlik turnuvasına gitti

Sakarya’da altyapıdan yetiştirdiği futbolcularla başarılara imza atan Harmanlıkspor, altyapı sistemiyle dünyanın dikkatini çeken Altınordu FK’nın düzenlediği turnuvaya katılmak üzere İzmir’e iki takım gönderdi

ALTYAPI KARDEŞLİĞİ

Sakarya amatör futbolunun önemli kulüplerinden, özellikle güçlü altyapısı ve buradan yetişen futbolcuları Sakarya futboluna kazandırmasıyla bilinen Harmanlıkspor dikkat çeken bir adım attı.
Türkiye’de altyapı sistemiyle dünyanın dikkatini çeken Altınordu Futbol Kulübü ile geçtiğimiz yaz aylarında dirsek temasına geçen Harmanlıkspor, bu kulübün düzenlediği turnuvaya iki takımla birden katıldı.

AİLELER UĞURLADI

Altınordu FK’nın 2010 ve 2011 yaş grupları için düzenlediği 32’şer takımlı “6. Altınordu Felsefe Kardeşliği” turnuvası için davet alan Harmanlıkspor, iki grupta da mücadele edecek takımlarını otobüslerle İzmir’e gönderdi.
Aileler ve kulüp yönetimi, Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı yanındaki Harmanlıkspor tesislerinden takımı dualarla uğurladı.

KÜÇÜK YILDIZ ADAYLARININ BÜYÜK HEYECANI

Harmanlıkspor’un yıldız adayları, 25,26 ve 27 Ocak’ta 3 gün sürecek mücadelede altyapı antrenörü Yaşar Kaya yönetiminde başarılı sonuçlar almak ve diğer illerden gelen kardeşleriyle tanışma şansı bulacak.
10 ve 11 yaşındaki yıldız adaylarına yönetim adına da Altyapı sorumlusu Emre Kılıçaslan ve genel kaptan yardımcısı Yiğit Ergezen eşlik ediyor. Turnuva boyunca küçük futbolcuların konaklama ve diğer ihtiyaçları Harmanlıkspor tarafından karşılanacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!