Harmanlıkspor 5’te 5 yaptı! 0-4

featured

Harmanlıkspor 5’te 5 yaptı! 0-4

Harmanlıkspor, geçtiğimiz hafta liderliği devraldığı Demirspor’u 4-0 mağlup etti. 5 maçın hepsini kazanmayı başaran Harmanlıkspor sadece 1 gol yerken, genç futbolcuların performansı da dikkat çekti

Süper Amatör Lig A Grubunda 5’nci hafta karşılaşmaları hafta sonu büyük bir heyecana sahne oldu. Grupta haftanın maçı Sakarya TüvDemirspor ile Harmanlıkspor arasında oynandı.

Erenler Atatürk Stadı 2 no’lu sahada Demirspor’un ev sahipliğinde oynanan karşılaşma iki ekibin karşılıklı ataklarıyla başladı.

TEMPOLU OYUN ZEVK VERDİ

Genç futbolculardan oluşan iki takımın maçında tempo bir hayli yüksekti.

Karşılaşmanın 16’ıncı dakikasında Harmanlıkspor’un genç yıldızlarından Salih Başar Kozoğlu, Demirspor’un atak başlangıcında topu kazandı.

Topu sürerek ceza sahasına yönelen genç Başar, ceza sahası yayı üzerinden düzgün vuruş çıkardı. Top kalecinin solundan ağlarla buluştu. 0-1

İki ekibin karşılıklı mücadelesiyle geçen ilk yarı bu skorla bitti.

İKİNCİ YARIDA OYUN KOPTU

İkinci yarıya baskılı başlayan taraf yine Harmanlıkspor oldu. Yeşil beyazlı ekibin tehlikeli akınları sürerken, deneyimli ve genç isimlerin iş birliği bir kez daha farkı ortaya koydu.

Takıma bu sene katılan tecrübeli isim İbrahim Özkan’ın 54. dakikada Demirspor defansının arkasına gönderdiği şık pasta kaleciyle karşı karşıya kalan genç yıldız Alperen Öztürk, soğukkanlı bir vuruşla Harmanlıkspor’un ikinci golünü kaydetti. 0-2

Demirspor yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyunda dengeyi sağlamaya çalışsa da Harmanlıkspor defansını geçemedi.

Maçtaki sakatlıklar sebebiyle hakem 8 dakika duraklama gösterirken son dakikalar Harmanlıkspor’un yoğun ataklarıyla geçti.

DURAKLAMALARDA İKİ GOL DAHA

90+2’nci dakikada ilk golün sahibi Salih Başar, bu kez ceza sahasının sağından kale çizgisine yaklaştığı sırada yapılan müdahale ile yerde kaldı.

Hakem penaltı noktasını gösterirken, topun başına geçen Samet Çakır kaleciyi ve topu farklı köşelere gönderdi. 0-3

Dakikalar 90+5’i gösterdiğinde sahnede yine Salih Başar ve Samet Çakır vardı. Başar’ın ortasını penaltı noktası üzerinde güzel kontrol eden Samet Çakır düzgün bir vuruşla karşılaşmanın skorunu tayin etti. 0-4

Harmanlıkspor’un genç yıldızlarından Salih Başar; 1 gol, 1 asist ve kazandığı penaltıyla maça damga vurdu.

Her iki kanatta da oynayabilen genç Başar, ligde 4 gole ulaşırken her hafta oyununun üstüne koymasıyla dikkat çekiyor. Harmanlıkspor’un orta sahadaki dinamosu Cengizhan Başak ve bir diğer kanat oyuncusu Alperen Öztürk’ün performansları da yine çok beğenildi.

Yeşil beyazlı ekibin galibiyeti karşılaşmayı izleyen iki takımın taraftarlarından da büyük alkış aldı.

HARMANLIK 5’TE 5 YAPTI

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!