HARMANLIK SPOR KULÜBÜNDE GENEL KURUL VAR..

featured

HARMANLIK SPOR KULÜBÜNDE GENEL KURUL VAR..

İlimizin köklü takımlarından Harmanlık spor kulübü olağan genel kurul toplantısını 18/06/2021 Cuma günü saat 16,00.da kendi lokalinde yapacaktır. Öncelikle genel kurulumuzun  harmanlık spor ailesine  ve spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum..

70 yılların başından itibaren bir mahalle takımı olarak gayri federe olarak faaliyet gösteren kulübümüz 1984 yılında kurucu üyelerimiz olan Metin Ergezen-Hüseyin boz-servet çakar-Tevfik tetik-sabri Ayyıldız –nuri gök-  Nizamettin kurhan-Ali okur-Behçet demir tarafından kuruluşunu ve tescilini tamamlayarak amatör kulüp olarak sakarya ili içersinde  ve türkiye şampiyonalarında ve eski adı ile dal liginde mücade etme başarısını göstermiştir…

AKTİF YÖNETİCİLİK HAYATIMIZA SON VERİYORUZ…

90 yıllarn ortasına kadar kurucu ve fahri başkanımız olarak görev yapan Metin ERGEZEN  90 yılların ikinci yarısında aldığı başkanlık bayrağını teslim almıştır. Başkan olmadığı dönemlerde bile bize abilik –liderlik yapan biridir Metin başkanım bizler  sağ olduğumuz sürede bizim liderimiz –başkanımız olarak kalacaktır.  Metin başkanımın  ve  ben  ;   bizimle birlikte görev yapan bizi hiç yalnız bırakmayan camiamız desteği ni her zaman yanımızda hissettik. Bize duyulan güveni  onuru muzla ve gururumuzla  başarılı bir şekilde taşımış olmanın heyecanı içindeyiz.., kulübümüzü arkamızda idari yapısıyla , spor tesisi ve lokali ile tüzel kişiliğini tamamlamış olarak,  genç arkadaşlarımıza teslim edeceğiz.

Görevde kaldığımız 37 yıl içersin de  bizimle beraber görev yapan  yönetici arkadaşlarıma ve harmanlık spor ailesine sonsuz şükranlarımızı  sunuyoruz…yeni göreve gelecek olan başkanımıza ve yönetici arkadaşlara  bir çift  sözümüz  olacak …”Bize ihtiyaç duyduğunuz  her an biz yine sizin yanınızda olacağız ve yalnız değilsiniz” “biz bir aileyiz bunu bilin yeter..

  • BAL LİGİ YARIN KARASU SPOR-HENDEK SPOR MÜSABAKASI İLE START VERİYOR

Kovid-19 salgını yurdumuzda en çok darbeyi amatör futbolu  vurdu..16 aya yakın bir zaman futboldan uzak kalan sakaryamız nihayet  yarın karasu spor-Hendek spor müsabakası ile start alıyor..İlk hafta Erenler spor bay olduğundan maç yapmayacak..Tek temennim bu üç takımdan birinin 3 lige yükselmesi olacaktır. Aylardır idmanlarını aksatmadan devam eden üç takımımıza da başarılar diliyorum..İnşallah sakaryamıza 3 lige yükselme sevincini yaşatırsınız.

  • GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ  yine SÖZÜNDE DURMADI..

Vah amatörüm vah…..yine unutulan sizler oldunuz…aralık  ayından buyana 5000.-TL yardımı yine 70 kulübün evraklarını teslim etmesinde 5 ay geçmesine rağmen alamadığını görüyoruz…bu işin sorumlusu kim….genel müdüründen tutunda il müdürlüğü yetkileri  hatta spor komuoyunda çıkan  verilen demeçlerdeki  taahhütler sözler hepsi havada kaldı.. kulübü arıyorsunuz evrakları gönderin..kulüp başkanı diyorki yetkili arkadaşa arkadaş biz evraklarımızı il müdürlüğüne teslim ettik..diyor.  telefon eden sahıs diyorki başkana…olsun sen tekrar hazırla  getir bizzat ben ilgilinecem diyur kulüp başkanına…ne yapsın  benim kulüb başkanım tekrar evrakları hazırlıyorlar. Ve askf.teslim ediyorlar…ya para kimde ..kim verecek…..verilecekmi….hiç kimse sorumluluk almıyor…il müdürlüğüne sordum….diyorki yetkili arkadaşımız…ilk gelen parayı biz futbolun yanısıra başka bir branşta faaliyet gösteren kulüplerin adını yazdık ve bu takımlara yardım hesaplarına geldi…evet geldi.. ya diğer takımlardan aldığınız başvuru evraklarını ne yaptınız diye sorduğumda.. biz onları genel müdürlüğe gönderdik. Diyor…ya sonrası   ..hani para…askf başkanına bu yardımın çıkartılacağıının sözünü veren siyasiler nerde -bürokratlar nerde….onlardan da ses yok…..

Sonuç olarak :  Biz daha çok sorarız bu soruyu ..ama cevabı veren veya bu sorumluluğu üstlenecek merci yine olmayacak karşımızda …Maalesef; Yılan hikayesine dönen yardım konusu  bir başka bahara kaldı gibi gözüküyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!