Halterciler Düzce’den Mutlu Döndü

featured

Halterciler Düzce’den Mutlu Döndü

Düzce’de yapılan İllerarası Zafer Kupası Halter Şampiyonasında Sakarya Halter takımı hem bayanlarda ve hem de erkeklerde 3. Oldu.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Reyhan Elmalı önderliğinde Düzce’de başarı arayan Halterciler, tonlarca ağrılık kaldırarak, İllerarası Zafer Kupası Halter müsabakalarına damga vurdular.

6 erkek, 5 bayan toplam 11 sporcu ile müsabakalara katılan Halterciler, Bayanlarda 5 ve erkeklerde 5 madalya almayı başardılar.  Halter takımı Bayanlarda ve erkeklerde güçlü takımlar arasından sıyrılarak 3ncü olmayı başardı.  Ferdi derecelerde ise  77 kg.’da Hasan Memiş , koparmada 83 kg., silkmede 100 kg. kaldırarak şampiyon oldu.  69 kg.’da Erhan Kızıl koparmada 98 kg., silkmede ise 124 kg. kaldırarak şampiyon oldu.

+94 kiloda Ardahan Zorba koparmada 95 kg.’da  silkmede ise 110  ile 2.,  Efe Salihoğlu koparmada 65 kg. silkmede ise 80 kg. kaldırarak 3.oldu 56 kg.’da Ahmet Çelik koparmada 73 kg., silkmede 90 kg. ile 2. , Abdurrahman Anar  koparmada 55 kg., silkmede 60 kg. kaldırarak  5. oldu. 44 kg.’da Kübra Gürsu koparmada 33 kg., silkmede 40 kg. kaldırarak 2. oldu. 58 kg.’da Şüheda Gökçay koparmada 45 kg., silkme 60 kg. kaldırarak  3.oldu.

53 kg.’da Elif Erol koparmada 35 kg., Silkmede 40 kg. kaldırarak 4. oldu. 75 kg.’da Handenur  Ayvaz ,  koparmada 55 kg. silkmede 75 kg. kaldırarak şampiyon oldu.  +75 kg.’da Zehra Selçuk koparmada 55 kg. , silkmede ise 70 kg. kaldırarak şampiyon oldu.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Reyhan Elmalı; Düzce’de yapılan İllerarası Zafer Kupası Halter Müsabakalarından başarıyla ayrıldık. Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz.  Bizlere her zaman destek veren başta velilerimiz olmak üzere Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!