Hakem evinde tenis şov

featured

Hakem evinde tenis şov

Pandemi nedeniyle yaklaşık iki yıldır sosyal etkinliklere kapılarını zorunlu olarak kapatan Hakem evi, ilk sosyal buluşmayı Ayak  tenisi turnuvası adı altında yaşama geçirdi. Yaz sıcaklarının bastırması, hakemlerin tatil  programları içinde olmasından dolayı, daha ziyade genç hakemlerin ilgi gösterdiği  Ayak Tenisi müsabakalarında  Akyazılı hakem grupları daha başarılı oldular. Gecenin siyasi konuğu olarak AKP İlce Başkanı Erol Aydının , GSİM Arif Özsoy ila, Futbol İl temsilcisi  Tezcan demirin katıldığı ilk heyecanda ,Müsabakaların bitiminden sonra, hakemler ve konuklara  hakem evinden ızgara ikramında bulunuldu. Nazım Aktürk

ŞAMPİYON  MİSAFİRLER

Ayak tenisi  müsabakaları gruplar halinde yapıldıktan sonra  ipi Atilla Karaoğlan, Levent Gümüşdere ve Oğuzhan  karpuzdan oluşan ekip göğüsledi. Daha sonra   akşamın sembolik finaline geçildi. Amatör Sporcular derneği Başkanı Ömer Bektaş’ında içinde yer aldığı Misafirler grubu, Süper hakemimiz Atilla Karaoğlan’ın yer aldığı ekibi yenerek  akşamın sonuna konan ödül töreninde şampiyonluk kupasını aldılar.  Şampiyon takıma kupasını gecenin tek siyasi temsilcisi AKP  İlce Başkanı Erol Aydın verirken ,organizasyonda üçüncü olan ekibe  kupasını İl Temsilçisi  Tezcan demir, ikinci olan Atilla Karaoğlan ve ekibine ikincilik kupasını  İHK Başkanı  Özgür Aygün verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!