Hakan Kutludan Maç Sonu Açıklamaları

featured

Ligin 35. haftasında heyecan dozu yüksek Erzurumspor-Sakaryaspor maçına sahne oldu. Ev sahibi ekip karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılırken, teknik direktör Hakan Kutlu maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Hakan Kutlu, “Sakaryaspor’u tebrik ediyorum. 2 takıma da gelip giden bir maçtı. İki takımın da pozisyonları vardı. İlk yarıda 3 pozisyonumuz vardı, Sakaryaspor’un da pozisyonları vardı. İkinci yarı, golü atanın kazanacağı bir maç görüntüsü vardı. Bugünkü maç bizim adımıza çok önemliydi. Kazanarak ligde rakiplerimizle farkı 5 puana çıkarmak istiyorduk. Şu anda 2 puan fark var ve Gençlerbirliği ile önemli bir maça çıkacağız. Kalan 3 maçta galibiyetler alıp bu ligde devam edeceğimize inanıyorum. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Şanssız bir gündü, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. 5 gün sonra önemli bir maçımız var ve kazanıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!