Erzurumspor Maçı Sonrası Taner Taşkın’ın açıklamaları / video

featured

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Erzurumspor FK ile oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

Taner Taşkın, “Kritik bir 3 puan aldık, önemli olan kazanmaktı. Özellikle ilk yarıda topa sahiptik yakalamış olduğumuz 2 tane %100 pozisyon vardı. Maalesef golü bulamadık. 3 haftadır kazanamıyorduk, oyuncularımızın üzerinde biraz stres de vardı. Şükürler olsun istediğimizi aldık. Rakibimiz de ligde kalmak için mücadele ediyor.

Bugün rakibimize göre daha üstün bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. 90 dakikaya baktığımız zaman daha verimli olan taraf bizdik. Fakat takımımız istediğimiz seviyede mi, bana göre değil ben daha canlı daha diri bir takım bekliyordum. Maalesef bahar yorgunluğu mu oldu ne oldu onu da anlayamadım. İkinci devrede fizik olarak iyi olduğumuzu söyleyemem.

Kalan 2 haftada da çok daha iyi çalışmamız lazım ve 2 maçı da kazanmak için sahada olacağız inşallah. Ciddi bir Play Off oynanacak ona da çok daha sıkı hazırlanmamız lazım. Bu görüntümüz beni çok fazla tatmin etmedi, daha iyi bir Sakaryaspor olması gerekiyor diye düşünüyorum.
Hafta içi mesai saatinde tribünü doldurarak bize destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!