HAKAN AYDINLI’DAN YENİDEN ŞAMPİYONLUK

featured

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nün sporcusu olan Hakan Aydınlı yeniden şampiyon oldu.

Sakarya’nın Vücut Geliştirme ve Fitness’teki gururu Hakan Aydınlı yeniden şampiyon oldu. Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nün sporcusu olan Hakan Aydınlı, aynı zamanda Arifiye Spor Kompleksi’nde Fitness Antrenörü olarak çalışıyor.

Geçtiğimiz gün Antalya\Kemer’de yapılan Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasına katılan Aydınlı, 40-44 yaş Master erkekler Klasik Vücut Geliştirme Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Büyük çekişmeye sahne olan bu müsabakalarda Milli Takım seçmeleri yapıldı. Milli Takıma giren Hakan Aydınlı, iki ay sonra yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ağırlanan Aydınlı’ya Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır tarafından kupa ve başarı belgesi taktim edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!