MKE Genel Müdürü Yasin Akdere, Sakarya ASKF ziyaret etti.

featured

Makine Kimya Endüstrisi Genel Müdürü Yasin Akdere, Adapazarı Belediyesi Aynalı Kavak Sohbetleri Programı için geldiği ilimizde, Sakarya ASKF ziyaret etti.

 

Karate branşında siyah kuşak 1.Dan olan Genel Müdür, Sporcu kimliği ile birlikte ülkemizin en önemli kuruluşlarının birinin başında bulunuyor.

 

MKE Genel Müdürünü, ASKF ziyaretinde, Başkan Yaşar Zımba, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, TFF il Temsilcisi Tezcan Demir, ASKF yönetim kurulundan Neşet Çakır, Çetin Ulaş, Niyazi Aka, Cavit Yılmaz, Hasan Zandolu, Mehmet Bilgin, Erenler GSİM İlçe Müdür vekili Özcan Çelikten, TFF bölge Müdürü Ferruh Sezgin ve Genel Müdürün Karate hocası Uğur Kobaş karşıladı.

 

Genel Müdür Yasin Akdere “ASKF’’nun Ankara’da Spor Toto nezdinde girişimlerini desteklerim. Yapılması gerekenler varsa, Sakarya için destek olmaktan gurur duyarım. En kısa zamanda Ankara’ya projeler ile birlikte bekliyorum. Elimden gelen desteği, gerekli girişimleri yaparak, ilimin gençleri için destek olmaya hazırım. Dedi.

 

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “MKE Genel Müdürü Yasin Akdere’yi federasyonumuzda ağırlamaktan çok mutlu olduk. İlimizin ihtiyaçları olan saha ve tesisler için aracı olarak yardımcı olabileceğini söyledi, bir kez daha çok mutlu olduk, en kısa zamanda Ankara’da kendisini ziyaret ederek yapılması gerekenler konusunda kendisinden destek isteyeceğiz. Ziyareti için Teşekkür ederiz. Dedi.

 

Karate yaptığı yıllarda ki hocası ve ASKF Başkan yardımcısı Uğur Kobaş “Yasin Akdere’nin Genel Müdür olması ilimiz ve bizler için gurur kaynağı. MKE onun döneminde ve çok kısa sürede başarılı çalışmalara imza attı. MKE yeni projeleri ile ülkemizin savunma sanayisine büyük katkı sağlıyor. Ziyaretlerinde söylediği sözler ile Sakarya Vefa’sını bir kez daha gösterdi. Kendisi ve yaptığı başarılı çalışmaları gurur ile izliyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

MKE Genel Müdürü Yasin Akdere, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Başkan Yardımcısı Uğur Kobaş’a kurumsal hatıralık takdim ederken, ASKF Yaşar Zımba’da, MKE Genel Müdürü Yasin Akdere, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel’e teşekkür şilti takdim etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!