HACIKIŞLA SİFTAH YAPTI

featured

HACIKIŞLA SİFTAH YAPTI

Sakarya Süper Amatör Lig B Grubu’nda üçüncü hafta mücadelesinde Hacıkışlaspor, Akçayspor’u konuk etti. İlk iki haftayı puansız geçen iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi oldu.

İLK DEVRE 1-1

Süper Amatör Lig(B) grup maçında Hacıkışlaspor sahasında Akçayspor ile karşılaştı.Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip Akçayspor oldu 1.Dakikada geliştirdikleri atakta Mahmut ile buldukları gol ile 1-0 öne geçtiler. Ev sahibi Hacıkışlaspor ataklarını sıklaştırdı 3.Dakikada gelişen atakta Sercan ile buldukları gol ile skoru eşitlediler 1-1.

GERİDEN GELDİ

Ataklarını sıklaştıran ev Sahibi Hacıkışlaspor 34.dakikada Sercan ile buldukları gol ile skor 2-1 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca ev sahibi ekip Hacıkışlaspor ilk yarıyı 2-1 önde kapayan taraf oldu. İkinci yarı üstünlüğü bırakmayan ev sahibi Hacıkışlaspor 48.Dakikada Emre54.Dakikada Selim’in atığı goller ile 4-1 öne geçti.

İLK 3 PUAN

Maçı bırakmayan konuk ekip Akçayspor 77.Dakikada geliştirdiği atakta Seyit’in ayağından kazandığı gol ile skoru 4-2 yaptı.Her iki takımında gol arayışları sürdü fakat geride kalan dakikalarda gol atma başarısı gösteremeyince karşılaşma 4-2 Hacıkışlaspor’un 4-2 üstünlüğüyle kapandı bu sonuçla Hacıkışlaspor Haftayı 3.Puanla kapayan taraf oldu.

Hacıkışlaspor:4

Akçayspor:2

Saha: Hacıkışla

Hakemler:Tayfun Güz, Efe Eyüp Eskal, Eyüp Süleyman

Hacıkışlaspor:Tuğrulcan, Sezgin, Ali(Beyttulah), Bayram, Yücel, Ercan, Fırat(Hüseyin), Emre(Murathan), Yunus,Sercan, Selim(Miraç)

Antrenör: Hasan Zandolu

Akçayspor: Sezer, Yahya, Hamza, Agah, Eren, Mehdi, Arif, Emre, Mahmut, Gürkan(Seyit), Emrah(Kerem)

Antrenör: Kadir Şirin

Goller: Dk3-34 SercanDk 48 Emre Dk Selim(Hacıkışlaspor) Dk 1 Mahmut Dk 77 Seyit(Akçayspor)

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!