Güreşte Büyükler Lig Maçları Ödül Töreni İle Sona Erdi

featured

Güreşte Büyükler Lig Maçları Ödül Töreni İle Sona Erdi

Türkiye Güreş Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler serbest 1. Lig, Greko-Romen stil 1.lig ve 2. Lig ile Greko-romen stil Süper lig güreş final müsabakaları Sakarya Spor Salonunda yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Üç gün süren müsabakalar boyunca 20 güreş takımından 240 sporcu minderde birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştı. Turnuvanın ikinci gününde yapılan Greko-Romen ve Serbest stil 1. Lig müsabakalarını takip eden Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi. Büyükler Süper Lig Greko-romen stil final maçlarının yapıldığı son gün ise Ankara Aski Spor Kulübü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü birincilik kupası için mücadele etti. Birinciliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün kazandığı süper lig final maçlarında Ankara Aski Spor Kulübü 2., Kayseri Şeker Spor Kulübü takımı 3. oldu.

Son gün müsabakalarında dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Vali Yardımcısı Hikmet Dinç, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin ve kulüp idarecileri verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!