HÜSEYİN ERSİN’DE SESSİZLİK: 0-0

HÜSEYİN ERSİN’DE SESSİZLİK 0-0

Serdivan Hüseyin Ersin Stadında oynanan Bölgesel Amatör Lig 8. Grup karşılaşmasında Serdivanspor ile Akçakocaspor maçında her iki takım da gol bulamayınca maç ta başladığı gibi golsüz sona erdi. Sahaya galibiyet için çıkan Serdivanspor ile konuk Akçakocaspor macın ilk yarısında etkisiz bir futbol oynadılar. Pozçisyonun dahi olmadığı ilk yarı 0-0 Sona erdi. Maçın ikinci yarısında Serdivanspor gol için yüklendi ama ileri uç elemanlarının gününde olmayışı nedeniyle bu ataklardan yararlanamadı. Maçın orta hakemi Serkan Yılmaz kötü yönetimi ile her iki takım futbolcularına ve yöneticilerine adeta saç baş yoldururken, maçın en önemli iki pozisyonunda  maçın 85. Dakikasında Serdivanspor’dan Fatih’in yararlanamadığı bir gol pozisyonu ile maçın 90. Dakikasında Akçakocaspor’un bir atağında kaleci Semih topu kale çizgisi üzerinde yatarak önledi. Bunlar da golle sonuçlanmayınca her iki takım da 1’er puana razı oldu.

SAHA : Serdivan Hüseyin Ersin

HAKEMLER: Serkan Yılmaz* Zeki Karaca*** Hakan Demirdöken**

SERDİVANSPOR : Semih*** Ali Yaşar** ( Uğur Dk. 62 ) Enes** Ertuğrul** Caner** Fatih*** Abdullah Yavuz*** ( Necmi Onur Dk. 64 ) Abdülkadir** Furkan** Özgür*** Sinan*** ( Engin** )

TEKNİK SORUMLU : Reşat Salpat

AKÇAKOCASPOR : Emre*** Kadir** Aytaç** Şener*** Volkan*** Fudkan** Mahmut** ( Emrah Dk. 80 ) Berat*** ( Onur Dk. 65 ) Bouna** ( Mustafa Dk. 70 ) Bünyamin** Enes***

TEKNİK SORUMLU :Selahattin Bal

GOL : Yok.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!