Güreş Finalleri 20/12/2015 (Pazar) sona eriyor

 Güreş Finalleri 20/12/2015 Pazar sona eriyor

Son finaller Pazar  gün

Güreş Federasyonu başkanı Musa Aydın, Gençlik Hizmetleri spor il müdürü Fatih Çelikel , Federasyon yöneticileri, şampiyon güreşçiler, Spor şube müdürü Bülent Kasım ve diğer protokol mensupları Final müsabakalarını izledi.

Güreş finalleri bu Pazar  sona erecek.

Bu  (Pazar) Greko- romen stilde :Akhisar IBB, ASKI, Kayseri Sekerspor,  Serbest stilde ise Sancaktepe, Erzurum, K. Maras ve Bursa Belediyeleri kupa alacaklar. Güreş finalleri Serdivan Sakarya spor salonunda saat 10.00 da başlayacak.

  1. Lig finali sonuçlandı

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF)  2.Gures ligi Serbest stilde Ankara Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı  Sampiyon oldu. Ankara Kizilcahamam  Belediye Güreş kulübü  ikinci olurken, Balıkesir Büyük şehir Belediyesi  üçüncü, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)  dördüncü oldu.

Grekoromende stilde: Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)  Sampiyon’lığa ulaşırken,  E.G.O takımı ikinci , Ankara  Büyülşehir  Belediyesi üçüncü ve  Sampiyon güreş kulubü  dördüncü oldu.

Beyenal Kupa verdi

Dünya Güreş Federasyonu  (Unidet World Wrestling – UWW) onursal hakemi Suat Beyenal derece alan takımlara  madalya ve Kupalarını verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!