Futbol ve Basketbol

 Sakaryagücüspor’un başarılı futbolcusu Baha Yetim okulu ile yıldız erkekler basketbol’da ilk şampiyonluğunu kazandı

Baha’nın başarısı

Futbol ve Basketbol

Sakaryagücüspor takımında oynadığı futbol ile dikkatleri üzerine çeken ve mevkisinde çok başarılı olan futbolcu M. Baha Yetim okul takımı ile basketbol’da aynı başarıyı gösteriyor.

Futbol da başarılı

Baha Sakaryagücüspor’da futbol hayatının ilk basamaklarından bu güne kadar başarılı bir grafik çizerek geliyor. Orta alanda ve hücuma dönük oyunu ile teknik heyetten övgüler alan M. Baha Yetim arkadaşları tarafından da çok seviliyor.

Basketbol’da mükemmel

M.Baha Yetim Serdivan Sakarya Özel Fatih orta okulunda öğrenim görüyor ve okulun Basketbol takımında oynuyor. Performansı ile pota altında mükemmel işler yapan Baha Yıldız erkekler il birinciliğinde Şampiyonluk yaşadı ve kupa kaldırdı.

Gurur kaynağı

Baba Süleyman Yetim oğlunun Futbol ve Basketbol da başarıdan başarıya koşmasından çok memnun. “ Biz sporcu aileyiz Baha spor sahalarının yükselen değeri olacak kendisine desteğimiz çok büyük “şeklinde konuşuyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!