Gümüşhane galibiyeti primleri Başkan Toçoğlu’ndan

Gümüşhane galibiyeti primleri Başkan Toçoğlu’ndan

Sakaryaspor’un Gümüşhanespor deplasmanında elde ettiği galibiyetin ardından futbolculara dağıtalacak primi, Başkan Zeki Toçoğlu ödedi. Toçoğlu, “Başarılı bir grafik yakaladık. İnşallah bu yıl hep birlikte Sakaryaspor’un şampiyonluğunu kutlayacağız” dedi. Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ise Başkan Toçoğlu’na jestten ötürü teşekkür etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un 2-0’lık skorla mağlup ettiği Gümüşhanespor mücadelesinin ardından 100 bin TL’lik sporcu primlerini üstlendi. Sakaryaspor’un üst üste kazandığı karşılaşmaların ardından şehirde şampiyonluk havasının yeniden oluştuğunu ifade eden Başkan Toçoğlu, ortaya koydukları performansla göz dolduran futbolcuların galibiyet primleri kulübe ödendi. Başkan Toçoğlu, Sakaryaspor’a olan desteklerinin de devam edeceğini söyledi.

 

Galibiyet primi

Sakaryaspor’un şehrin önemli bir değeri olduğunu ifade eden Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor kazandığında seviniyor, kaybettiğinde üzülüyoruz. 4 haftalık bir galibiyet serisi yakaladık. Galibiyetlerin yanı sıra ortaya koyduğumuz mücadelede takdire şayan. Hafta içi deplasmanda karşılaştığımız Gümüşhane maçını da takip ettik. Güzel bir oyunun sonucunda 2-0 gibi net bir skorla sahadan galibiyetle ayrıldık. İnşallah bu yıl hep birlikte Sakaryaspor’un şampiyonluğunu kutlayacağız” dedi. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, Başkan Toçoğlu’nun jestinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!