Gözlem ) Yeşil Siyah yeni sayfa

featured

Gözlem

Yeşil Siyah yeni sayfa

Sakaryasporda  Salı günü itibarıyla yeni bir sayfa açıldı. Olağan üstü kongre kararı askıya alındı. Öyleyse ne olacak ?  Sezon başı  göreve gelen yeni yönetimden sadece Başkan Cevat Ekşi  ayrılacak ,diğerleri yola devam edecek. Zaten Olağanüstü kongre kararı öncesinde mevcut yönetimin böyle bir isteği vardı. Şimdi ibre yine oralara taşındı.  Başkan Cevat Ekşinin ayrılığı onandı,yönetim Hudaverdi Bahadır Başkanlığında   görevine devam edecek. Aklın yolu bir,ben bu  yönetim modelini onaylıyorum. Hüdaverdi Bahadır son yıllarda  yönetimlerin içinde var olan biri olarak şimdi Başkanlık sorumluluğunu  üzerine aldı. Zaten olası bir seçimde de  Hüdaverdi Bahadır Başkanlık yarışının güçlü bir ismiydi.  Her şey güzel giderken  sezon başı işbaşında olan yönetimin  göreve devamına bende buradan el uzatıyorum.  Bu arada Başkan Hüdaverdi Bahadır yönetime  bu şehirde ismi iyi anılan ,futbolda tecrübeli bazı isimleri kadrosuna alırsa  yönetime güç depolamışta olabilir. Öneri benden  bunu düşünmek ona kalmış bir şey.

BALABANI BEĞENMEYENLERE

Bazı kalemler yönetimin Murat Balabanla yola devamı için endişe belirten düşüncelere dalmışlar. Yok efendim,diploması yokmuş,yok efendin bu yükü kaldıramazmış gibi düşünceler içi boş  düşüncellerdir. Bakınız beyler Murat Balaban bu şehrin evladıdır,bu şehri ve Sakaryaspor sevdasının içini dışını bilen bir teknik adamdır.  Genç vede idealist bir teknik adam modeline uygun bir resmi vardır. Takım onunla beraber bir hava yakaladı. Futbolcular  İsmail Ertekini istemedikleri için normal oyunlarını oynamıyorlardı,şimdi o gitti normal oyunlarına döndüle,bun da Murat Balabanın artısı yoktur diye afaki,ispata muhtaç yakıştırmalar olsa da  Murat Balaban  bu gün ki olumlu havanın içinde sırıtmayan bir teknika dam resmidir. Allahını severseniz Murat balabandan önce olası bir secim hikayesinin içine yerleştirilen Sedat Bozkurtun ne özelliği var. Bırakın dışa  olan hayranlığı ,elinizdeki değerlere   önem verin. Ben Murat Balabana şans verilmesini olumlu görenler tarafında yerimi aldım. Yönetimin  bu kararını da destekliyorum. Hem yönetimin hem de Murat balabanın yanındayım ben. Başkasının nerede olduğu ,nerede durduğu benim için bir değer taşımıyor.

YILDIRIM VE  SELAHATTİN AYDIN

Bu konudan yola çıkarak gelin Sakaryaspordaki  bu gün ki gelişmeleri geçmişin yeşil siyah tarihi içinde sorgulayalım. Selahattin Aydın bu şehirde Düzceli Başkan ünvanlı cebinde, Düzce’ye gittiği,emeklilik yılarlını orada yaşayan bir zamanlar sakaryasporda yaptığı içraatlarla adından söz ettiren bir isim. Selahattin Aydın bu gün ki Sakaryasporu borçsuz ,transfer yasağı olmadan İsmail Gürsese teslim eden başkanın adıfdır. Selahattin Aydın  tknik adam olarak Sadi Tekelioğlu’nun bıraktığı yere alt yapı hocası Şaban Yıldırıma üst yapıda görev veren ,Şaban yıldırımın isim yapmasına ,Sakaryasporunda süper lige çıkmasına ışık tutan Başkanın adıdıdır. O Selahattin Aydın Süper ligteki Sakaryasporun başına Necmettin Serti teknik adam olarak getiren, Sakarya’nın teknik adam değerlerine Yeşil Siyah kapıyıa can Başkandır. Bu günde Hüdaverdi Bahadır başkan   alt yapıdan üst yapıya emanetci gelen Murat Balabana  asalet veren Başkan olarak tarihteki yerini alacaktır. Umarım Sakaryaspor ve Murat balaban birlikteliği mutlu sonla noktalanır. Ha unutmadan Elazığ önünde ben dörtte dört yapan bir Sakaryaspor bekliyorum. Bu hava  bizi kazanmaya iter düşüncesini bugün Yeni Atatürk stadına gönderiyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!