Gözlem Yeni Bir hikaye

featured

Gözlem

Yeni Bir hikaye

Sakaryasporda, yeni bir TFF bir hayali ile süslü, futbol defterinin yeşil siyah kapı ,tekrardan vizyona kondu. Aktörlerden Uğur akkuşla girdiği yarışı zorda olsa kazanan başkan  bildik bir isim. Yeni isim olarak Teknik sorumlu Hulakü Coşkuner’de bize yabancı değil. Bu sene oluşan kadronun mühendisliğini, büyük ölçüde santraya koyan futbol adamının ismide  bize yabancı değil. Metin Çerlik bana göre bu şehirde ,futbolun konuşulduğu yerlerde her eve lazım bir spor adamı. Onun Sakaryasporda olması bana göre Yeşil Siyahlı  ekibe artı değer yazar. Sezon sonu  ne olur ne olmaz ben bunu bilemem ,amma velakin Metin Çerlikin olduğu futbol evinde işin doğrularının Rüstemlere taşınacağının izini sürmek gerek.   Daha dün bir  bu gün iki, yine on bir futbolcu resmi hemen medyanın önüne konuldu. Demekki daha önceden yapılan bir çalışma olduğu için çok erken imzalar atıldı. Daha eksik olan yerlerin onarılayacağını , yaklaşık 4-5  yeni transferin daha  Rüstemlerde boy göstereceğini biliyoruz. Bildiğim bir şey daha var  ,aktörler değişik olsa da biz bu ve buna benzer filimleri seyretmekten yorulduk. Umarım bu sefer  geçmişten deneyimli başkan Cumur Genç yönetimindeki Yeşil siyah futbol gemisi yine karaya oturmaz.

TÜFAD SEÇİMİNE GİTMİYORUM

Türkiye Antrenörler derneğinin Sakarya şubesi seçimi  için yarın teknik adamların önüne sandık konacak. Gecen secimde yıllanmış Başkan Tamer ilacının karşısına  aday çıkmıştı. O seçimde Tamer İlacan bayağı sallandı ama düşmedi. Bu gün karşısında rakip yokmuş. Tek adaylı kongre için Karasu Marmaris’teki tatil keyfimi kesip ,bu sıcakta  kalkıp Sakaryaya gidemem. Hem sonra gitsem ne olur ,gitmesem ne olur. Bu seçimde benim oyum olmayacak. Bu nedenle rahatlıkla ,sen çok yaşa Tamer Başkan deyip , ona Antrenörlere hizmet veren yuvasında başarılar dilerim. Başkan İl açana  bir önerim olacak, benim gibi ,bu işi yapmayan ,yaşı kemale ermiş teknik adamlara onursal paye verin ,oy haklarını ellerinden alıp bu  kongreleri faal olan ,bu işte emek üreten teknik adamlarla secime gidin. Benimkisi bir Nazım Aktürk önerisi, evet diyenler ,demiyenler ,demediniz dimi. Çünkü bu düzeni kuranlar böyle kurmuş. Kurdukları düzenin değişmesini neden istesinler ki.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!