GENÇLİK VE SPOR’DAN YIL SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

featured

GENÇLİK VE SPOR’DAN YIL SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yıl sonu değerlendirme toplantısı il müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşen toplantıda antrenörler branşlarına göre toplantıya birer saat aralıklı olarak alındılar. Atletizm,Triatlon,Yüzme ve Güreş antrenörlerinin katıldığı toplantıda ; yeni çıkan  Antrenörlerin çalışma usul ve esasları yönergesinin aktarılması, yıl sonu değerlendirilmesi ve yeni yılda yeni hedefler yapılacak çalışmalar il müdürlüğünün beklentileri, gibi konularda gerçekleşen toplantılar ilerleyen günlerde diğer branş antrenörleri ile Covid-19 tedbirleri kapsamında devam edeceği bilgisi verildi.

Toplantı sonrası, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Özsoy yaptığı açıklamada, 2020 yılı için yapılması  planlanan ulusal ve uluslararası turnuvaların bir kısmı iptal oldu. Ev sahipliğimizde  gerçekleştirilen şampiyonalarda sorunsuz bir şekilde bitti. Bu süreçte Antrenörlerimizin sporcularla kurduğu iletişim  ağı gerek maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilerek yapılan antrenmanlarda gösterdikleri anlayış ve çalışmalardan dolayı Antrenörlerimize teşekkür ediyorum. 2021 hedefimize sorunsuz ilerliyoruz. Milli takım düzeyinde sporcularımızın her an şampiyona yapılacakmış gibi hazır olmaları açısından çalışmaların düzenli olarak  sürmesi gerektiğini belirterek, katılımcılara bu süreci  sağlıklı bir şekilde yürütmeleri konusunda hassasiyetini dile getirdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!