Gençlik Merkezlerinde Yeni sezon Kayıtları Başladı

Gençlik Merkezlerinde Yeni sezon Kayıtları Başladı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı,  Adapazarı ve Serdivan Gençlik Merkezi yeni seson akademi eğitimleri için kayıtlar başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezlerindeki faaliyetler tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de durmaksızın devam ediyor.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya-Adapazarı Gençlik Merkezlerinin ortaklaşa yürüttükleri spor , sosyal, kültürel ve sanat alındaki faaliyetlere ilgi bir hayli büyük.  Gençlik Merkezlerinde 2018-2018 Eğitim ve Öğretim Sezonu nedeniyle yeni dönem kayıtları başladı.

12-29 Yaş arasındaki gençlere yönelik olan faaliyetlerin tamamı ücretsiz olup, yeni dönem kayıtları 05 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek.

Gençlik Merkezleri Akademilerde; Dil Eğitim Atölyesi, Kişisel Gelişim Atölyesi, İnavasyon Atölyesi, Değerler Atölyesi, Dini Bilimler Atölyesi ve Sosyal Bilimler Atölyesinde gençler kendilerini geliştirme imkanı bulacaklar.

Kişisel Gelişim Kulübü (Diksiyon, Tiyatro), Müzik Kulübü (Ney, Gitar, Bağlama, Keman), Spor Kulübü (Tenis, Bisiklet ile Doğaya Sür , Doğa yürüyüşü), Güzel Sanatlar Kulübü (Ebru, Hat, Kaligrafi, Karakalem, Tezhip) ve Dil Kulübü (İngilizce, Arapça, Osmanlıca, Almanca, İşaret Dili) faaliyetleri ile gençler , spor ve sosyo-kültür alanda yeni dönemde de kulüp faaliyetlerine devam edecekler.

Merkezim Her Yerde, Gençlerin İyilik Ağacı,   Kitap Okuma Halkaları, Sosyal Uyumu ve Gençlik Katılım, Değerlerimize uygun , Edepli Mizah Karikatür Eğitimi  ve Kod Adı 2023 Eğitiminin yer aldığı projeler ile birlikte , Şehirler ve Kültürler ile gençlik kampları yeni dönemde de devam ediyor.

 

SAKARYA ADAPAZARI GENÇLİK MERKEZİ

Adres         : Semerciler Mahallesi Necdet Güven Caddesi No: 62 Adapazarı

Telefon: 0 (264) 271 11 63

SAKARYA SERDİVAN GENÇLİK MERKEZİ

Adres: Kemalpaşa Mah.Tokatlı Dere Cad. 123. Sokak No: 3 Serdivan

Telefon: 0 (264) 346 00 51

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!