Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor

featured

Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor

Sapanca Spor Tesisleri’nde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler paylaşan Mutlu, “Tribünlerimizin kaba inşaatı tamamlandı. Çelik çatı imalatımız da sona erdi. İnşallah 2 bin kişi kapasiteli tribünü, hakem ve soyunma odaları, sentetik sahası ile Sapanca’ya modern bir spor tesisi hediye edeceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan’da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar devam ediyor. Sapanca’nın spor geleceğine kazandırılacak modern tesislerde tribünlerin kaba inşaatının tamamlandığını ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, 2 bin kişi kapasiteli tribünü, hakem ve soyunma odaları, sentetik sahası ile Sapanca’ya modern bir spor tesisi hediye edeceklerini söyledi.

 

Tribünlerin kaba inşaatı tamam

Tesiste devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler paylaşan Murat Mutlu, “Tribünlerimizin kaba inşaatını tamamladık. Aynı zamanda çelik çatı imalatımız da sona erdi. Kısa süre içerisinde tribünlerimizin üzerini kapatacağız. Saha aydınlatması için gerekli adımlarımızı da attık. Ayrıca sentetik sahanın zemininde de gerekli düzenlemeleri gerçekleştiriyoruz. Hamdolsun Akyazı, Taraklı ve Adapazarı’nda inşa ettiğimiz sentetik sahalara şimdi de bir yenisini Sapanca’da ekliyoruz Spor kulüplerimize, gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

DCIM100MEDIADJI_0024.JPG

DCIM100MEDIADJI_0011.JPG
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!