Gençlik Merkezi Kulübünden Çifte Kupa ve 6 madalya

Gençlik Merkezi Kulübünden

Çifte Kupa ve 6 madalya

31 Mart – 01 Nisan 2018 tarihleri arasında Muğla’nın Fethiye İlçesinde yapılan Akdeniz Kupası Kürek Yarışlarına Gençlik Merkezi ve Gençlik Spor Kulübü Kürekçileri damga vurdu. Gençlik Merkezi Kulübü, genç erkeklerde takım halinde şampiyon olurken, yıldız erkeklerde ise üçüncü oldu.

Yarışların ilk gününde Gençlik Merkezi Kulübü sporcularından, gençler iki tek kategorisinde Mert Ali Dağlı – Caner Başaran, tek çiftte M.İkbal Ensar Kuş, iki çiftte ise Mehmet Şeker Dede – Ahmet Eren Savaş birinci oldu. Gençlik Merkezi  Kürek takımı  Muğla’dan 4 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük madalyası ve 2 kupa ile döndü.

Kürekçilerimiz, 21-22 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Ulusal Egemenlik Kupası ve  28-29 Nisan 2018 tarihleri arasında İlimizde yapılacak olan Bahar Kupası Kürek yarışlarında aynı başarıyı tekrarlamak istiyorlar.

İlimiz kürekçilerinin yeni sezona müthiş bir başlangıç yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Muğla’dan zaferle dönen sporcularımızı ve bu başarıda pay sahibi olan antrenörlerimizi kutluyorum. Kürek branşındaki başarılarımız son yıllarda artarak devam  ediyor. Sapanca Gölünde düzenlenen Büyükler Türkiye Kupasına en iyi şekilde ev sahipliği yaptık. Bu yıl içerisinde Sapanca Gölünde yine Bahar Kupası, Büyükler ve Gençler Kürek Yarışları olmak üzere en az 4 tane ulusal organizasyona ev sahipliği yapacağız “ şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!