GAZOZ ‘UN HEYKELİNİ BULVARIN ORTASINA DİKELİM.

featured

GAZOZ ‘UN     HEYKELİNİ BULVARIN            ORTASINA DİKELİM.

Sakaryalı diyoruz, ülkemize büyük bir gurur yaşatan Mete Gazoz ile ne kadar

gurur duysak azdır…

Altın Madalya hem de olimpiyatlarda, bunun dahası varmı?                                         Ben diyorum ki Başkan Ekrem Yüce ,Mete’yi belediye davet ederek hem ödüllendirmeli ,hem de en yakın zamanda heykelini bulvarın tam ortasına dikmeli….. Gerçekte İstanbul dogumlu olan Mete Gazoz’a babası Sakaryalı olduğu için hemen sahiplendik ve Sakaryalı dedik. Biraz fırsatçılık gibi oldu ama yapacak bir sey yok…..Oda bir Taranga sonuçta Babadan Sakaryalı …Değerlerimize sahip çıkıp onların şehrimizin tanıtımına büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Ve bu duruma Mete Gazoz’un aile sininde çok sevineceğine inancım tam.  Peki şampiyonu yakından tanıyalım.

Mete Gazoz 8 Haziran 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 22 yaşındaki Türk okçu İstanbul Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü’nde yer alıyor. Annesinin adı Meral Gazoz, babasının adı ise Metin Gazoz’dur.

Mete Gazoz’un babası Metin Gazoz İstanbul Okçuluk ve Gençlik Spor Kulübü Kurucusu ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörüdür.  Sağlıcakla kalın Şenol Kurtkaya

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!