Fırsatçı Kabongo…

featured

Fırsatçı Kabongo…

Atatürk Stadyumu yine tarihi bir maça tanıklık etti. 35 yıldır yenemediğimiz Denizli horozunu yendik… Yaralı rakip, bu kadar isimli futbolcu kadrosuna rağmen ligde istediğini bulamamış, Sakarya ya mutlak puan için gelmişti. Maçın ilk yarısında ne var ne yok ortaya koydular. Nitekim Donkor’un hatasını iyi değerlendirip öne geçtiler. 0_1 Maç için de ikinci golü bulacak pozisyonu da yakaladılar ama atamadılar. Attığı gollere şapka çıkarttığım Kobango yine fırsatçılığını konuşurdu….. Nalepanın attığı yüksek topu ligin en iyi stoperlerinden birini atlayarak önüne aldı ve gölü attı. Sakaryaspor maç içinde çok mücadele verdi. Tabiri caiz ise tekneye kafa attılar. Geldi gidecek denilen Worley ilk 11 de başladığı maçın galibiyet golü nün asistini yaptı. Kabongo 2″1 yaptı… (İlker Püren’i ipten aldı…) Halen Sakaryaspor kadro zengiliğini kullanamıyor.! Yeni gelenler takıma ısınacak, kenardakiler her ay oyunda olacakmış gibi çalışacak.Pastayı birlikte yiyecekler..

İlker hoca herkez her an oynar mesajı veriyor. Zor kazan sakta mücadele istek Son derece güzel. Ruhumuz var bize de bu yeter,Samsunspor maçından üç puan bekliyorum takıma güveniyorum. Milosoviç çok yakıştı, Taraftarın ise galibiyete büyük rol oynadı.Önemli olan galip takımı değil mağlup takımı tribüne çağırıp bağrına basmak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!