FERİZLİSPOR KÜLLERİNDEN DOĞACAK !

featured

FERİZLİSPOR KÜLLERİNDEN DOĞACAK !

Süper Amatör ligin iddialı takımlarından Ferizlispor sezon başında küçük bir kriz yaşadı ve ilk karşılaşmaya çıkamadı. Akabinde önceki hafta kulüp lokalinde yapılan genel kurul sonrasında yeni bir yönetim kurulu görev başına geldi. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’un da destekleri ile bir araya gelen yeni yönetim  Kurulu kolları sıvadı ve Ferizlispor’u en kısa zamanda hak ettiği yere getirmek için çalışmalara başladı.Ferizlispor’da Kulüp başkanlığına Mecit Bakırtaş getirilirken, Temel Tiryaki Başkan Yardımcısı, Ali Rıza Durmuş Genel sekreter, Cihan Ali Yılmaz Genel kaptan, Şeref Boztaş Basın Sözcüsü, Yılmaz tenha Futbol Şubesi sorumlusu, Mustafa Uzunali Genel Koordinatör ve Ali Akyol da Sayman-Muhasip görevlerine getirildiler.

KAYNARCA’DA İYİ SİNYALLER VERDİLER

Ferizlispor çıktığı ikinci karşılaşmadan farklı mağlubiyet alırken geçtiğimiz hafta Kaynarca deplasmanında kendine geldi ve Kaynarcaspor’u sahasında 5-1 Yenmeyi başarırken önümüzdeki haftalar için de iyi sinyaller vermeye başladı. Eski Kulüp Başkanı ve şimdiki Onursal Başkan Hidayet Kahya gelişmelerden memnun olduklarını belirterek, “ 7 Yıldır Kulüp Başkanlığı yapıyorum. Artık yeni kana ihtiyaç duyduk ve arkadaşlarımızı görevlendirdik. Ferizlispor büyük bir camiadır ve küllerinden doğacaktır. Bunu ilerleyen haftalarda herkes görecek “ diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!