Ertuğrul Akgün’e büyük görev

featured

Ertuğrul Akgün’e büyük görev

İlimizin duayen spor adamı Eruğrul Akgün Dünya Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Sakarya il temsilciliğine atandı.

Sakarya’mızın güzide yetişen spor adamlarımızdan Türkiye Boks Federasyonun Milli takımların çeşitli kademelerinde görev yaparken Profesyonel Boksun Teknik Kurulu başkanlığı görevini de sürdüren Ertuğrul Akgün şimdide Dünya Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Başkanlığının Sakarya il temsilciliği görevine getirilmesi spor camiasına sevindirdi.

 

Ertuğrul Akgün hoca bu yeni görevi için yaptığı açıklamasında.’’Dünya Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Başkanı Türker Aygündüz bey bana bu görevi laik gördüğünden dolayı teşekkür ederim.

Bende bu göreve laik olmak için elimden gelen tüm gücü kullanarak Sakarya’mız Dünya Gençlik Ve Spor Konfederasyonun ne olduğunu öğrenmeleri için elimden gelen tüm çalışmalarımı sürdüreceğim. Dünya Geleneksel Spor Dalları Konfederasyonun onursal başkanı Bilal Erdoğana ve Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Akgündüz’e laik olarak çalışmalarımı sürdüreceğim.Bu konfederasyonun bazı kişilerin yapması gereken gereken görevlerini anlatarak çalışmalarımızı sürdüreceğim.

Ben bir Sakaryalı olarak bu görevde elimden geleni yapacağım çalışmalarda karşıma çıkacak tüm engelleri tasarladığımız yeniliklerle hizmetimi sürdüreceğim. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne önümüzdeki günlerde genel başkanımla görüşerek bize nasıl yardımcı olabileceği konusunda görüş alışverişlerinde bulunacağız.Öte yandan Dünya Gençlik Ve Spor Konfederasyonu Başkanı Türker Aygündüz beyle Sakarya valimizi ziyaret etme arzusundayız.’dedi

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!