Ertuğrul Hoca Sıfırdan başladı

featured

Ertuğrul Hoca Sıfırdan başladı

  Yeni stat altında yapılan Boks Spor Salonunda gerçekleştirilen Boks branşı antrenmanları, hız kesmeden Milli takım antrenörümüz Ertuğrul Akgün çalışmalarına  hız verdi .

 Her şey Sakarya Boksu için

Yeni Stat altında açılan boks salonunda yeni sezona sıkı şekilde hazırlanmayı sürdüren boksörler Ertuğrul Akgün nezaretinde gençleri tempolu çalışmalar yaptırarak bu gençleri kötü alışkanlıklardan uızak tutarak sporu sevdirmeye devam ediyor.

Ertuğrul Akgün hoca nezaretinde haftanın her günü çalışmalarını sürdüren genç boksörler gün geçtikçe form tutmaya devam ediyorlar.

Yeni sezonda yapılacak olan çeşitli turnuva ve müsabakalara katılmak için hazırlıklara devam eden boksörler.ellerinden gelen  gayretleri gösterirken Milli takım antrenörü Ertuğrul Akgün bize bu imkanı tanıyan Spor İl müdürümüz Arif Önsoy’a  teşekkür ederim.

Bize bu imkanı sunduğu için bu yörede yeniden tarafımdan başlatılan antrenmanlara gelen sporcu sayısı gün geçtikçe artmakta olduğundan bu gençleri dört spor kulüp bünyesinde toplayarak çeşitli müsabakalara hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

12 yaşından tut 30 yaşına kadar sporcular

 

Yeni stat altında yapılan boks salonumuzda 12 yaşından tutun 30 yaşına kadar sporcuların çalışmalarını sürdürürken Antrenör Ertuğrul hocamıza sorduğumuzda bu yasaklar olmadan önce 60 a yakın sporcularım vardı. Eski milli sporcularımdan Ali Üre ve Ali Özen antrenör diplomalarını aldıktan sonra bana yardımcı olarak çalışmalarımıza hız vererek bu salondan şampiyon çıkaracağımıza inanıyorum. Yeter ki beni rahat bıraksınlar.

Şahsım bu yörenin en başarılı milli takımların çeşitli kademelerinde görev yapmış olmam nedeniyle Türkiye ve Avrupa Profesyonel Boksun Teknik kurul as başkanı sıfatımla her şeyin Sakaryam için olduğunu bilmeleri gerekir . Hiçbir sporcumdan aidat almadığım gibi devletimden maddi yardım almadım istememde. Bu boksu gençlere sevdirmek ilkem olduğu gibi Sakaryamızı eski günlere taşımak için varım, dedi

Eski Milli boksör den sporculara  baklava

Sakarya’mızın Ertuğrul Akgün tarafından yetiştirilen eski milli boksörlerinden Sabri Akkaya Yeni Yapılan Stat altında Boks salonuna gelerek hocasını ziyaret ederken orda bulunan genç boksörlere baklava ziyafeti verdi.

Milli boksör Akkaya Hocamızın bizlere çok emeği var.Bizim o dönem yaş grubumuzdaki  gençlerimize de sahip çıkarak bizleri bir yerlere getirdi. Şimdi bu gençlere de aynısını uygulayarak kötü alışkanlıklardan uzak tutacağına ve boks sporunu sevdirerek başarıları yeniden kazandıracaktır yeterki hocamın bu çalışmalarını engellemesinler dedi.,

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!