Ertuğrul Akgün Gençlik ve spor il Şube Müdürlerinden plaket

featured

Profesyonel boks un teknik kurulu as başkanı olan ve boks milli takımın çeşitli kademelerinde milli takım antrenörü olarak görev yapan Ertuğrul Akgün Gençlik ve spor il Şube Müdürlerinden Keramettin Ekinci, Özgür, Aygün’e teşekkür plaketleri verdi.

Sakarya’mızda yaşayan stat projesinde Gençlik ve spor il müdürü Arif Özsoy önderliğinde spor için müdürlüğün tüm imkanlarını sağlayarak çeşitli branşlarda yapılanmada ve spor salonların büyük oluşum için  görev yaptıklarından Sakarya boksunun yeniden şahlanması için bize kazandırdıkları salon dizaynlarında vermiş oldukları hizmetlerden dolayı Profesyonel boksun teknik kurulu as başkanı olan ve boks milli takım antrenörü olarak birer  teşekkür plaketi verdi.

Bu konuda Ertuğrul Akgün ise İlk önce bu uygulamayı bize sağlayan Spor il müdürüm Arif Özsoy’a teşekkür ederken spor il müdürlüğümüz bünyesinde başarılı hizmetler veren güzel dostlarım olan Keramettin Ekinci, Özgür Aygün’e bize kazandırdıkları bu güzel boks salonumuza karşılık teşekkür ederim. Bizde bu güzel hizmetler karşısında başarılı sporcular yetiştirerek Sakarya’mıza kazandırmak istiyoruz dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!