Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Birliği

featured
YENİ YIL MESAJI
Pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 Yılı insanlığın büyük sıkıntılarla boğuştuğu, sıra dışı bir yıl oldu. Çok önemli kayıplar yaşadık. Kaybettiklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelere başsağlığı diliyorum.
2020, biz amatör futbolunun sürekliliğine de maalesef büyük darbe vurdu. Liglere verilen aralar; sporcuların, teknik adamlarına ve kulüplerimizi olumsuz etkiledi .
En büyük temennimiz yeni yılda bu sorunların tamamen ortadan kalkması ve dünyanın salgın gündeminden uzaklaşmasıdır.
Yeni yılda Futbolumuzun mutlaka hayata geçmesi en büyük dileğimizdir. Alınan tedbirlere sabırla uyarak, inanç ve çaba ile arzu ettiğimiz her şey’ e kavuşacağımıza inanıyorum.
Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlarınız gerçekleşsin ve yüzünüzden gülmek eksik olmasın. Yeni yıl, geleceğin ilk adımıdır, adımlarınız sizi mutluluğa götürsün.
Bu vesileyle;, geride bıraktığımız dönemin kötü izlerinin bir an önce silinmesi dileğiyle amatör spor ailesinin yeni yılını kutluyor,
2021’in insanlığa ve ülkemize sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz.
Saygılarımla.
KULÜPLER BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!