ERENLERSPOR KAYIPLARDA 3-1

featured

ERENLERSPOR KAYIPLARDA 3-1

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Erenlespor, kendi sahasında konuk ettiği İstanbul ekibi Kuruçeşmespor’a 3-1 mağlup oldu.

Erenler Stadı’ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip henüz 16 dakikada Ufuk ile 1-0 öne geçti. Bu gole 42’e Ersin ile karşılık verebilen Erenlerspor devreyi 1-1 eşitlik ile kapadı. İkinci yarıda oyunun kontörlünü ele alan konuk ekip 80 ve 90’da Selçuk ile attığı gollerle sahada galibiyet ile ayrılarak ligdeki ilk puanlarını almış oldu. Erenlerspor ise bu mağlubiyet ile 4 puanda kalırken ligde 9’uncu sıraya geriledi.

Erenlerspor-Kuruçeşmespor: 1-3

Stad:Erenler Stadı

Hakemler:Ömer Sözcü, Mert Doğu, Bekir Taşöz

Erenlerspor: Batuhan*, Samet*, Ersin**, Berkay*, Muhammet**, Mahmut*, Emirhan* (Yusuf*), Kerim* (Caner*), Hasancan* (Emre*), Çağrı**, Ediz*(Abülsamed*)

Antrenör:Kamil Tantaoğlu

Kuruçeşmespor: Fatih Öztürk***, Fatih Tuna***, Tolga**, Yıldıray**, Sercan**, Ufuk***, Tunahan***, Alihan** (Burak**), Aykut**, Ferdi**, Turgay** (Selçuk***)

Antrenör: Kadir Kranda

Goller: Dk 16 Ufuk- Dk 80-90 Selçuk  (Kuruçeymespor) Dk 42 Ersin (Erenlerspor),

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!