“ ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ !

featured

AŞMAK İÇİN HAREKET ET !

Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülen ve Türkiye Beyazay Derneği Sakarya Şubesinin düzenlediği “ Aşmak için hareket et “ projesi kapsamında Cuma günü Sakarya Üniversitesi futbol sahasında engelsiz futbol müsabakası düzenlendi.Derneğe bağlı çok sayıda engelli çocuğun katıldığı futbol şöleninde Sakarya Üniversitesi Besyo ve diğer fakültelerde öğrenim gören gönüllü gençlerle engelli çocuklar sahada tertiplenen futbol maçında karşı karşıya geldiler.

HELAL OLSUN SİZE !

Türkiye genelinde farkındalık yaratma amacıyla faaliyetlerini sürdüren Beyazay Derneği’nin Bu organizasyonunu Sakarya Bölgesi bayan hakemlerinden Duygu Genç önderliğinde, Sakarya Bölgesi bayan hakemlerinden Derya Şanlıtürk ile Besra Özcan ve okul arkadaşları severek üstlendiler ve başarıyla sonuçlandırdılar. Velileri ile oyun alanına gelen çocuklar önce iki takıma ayrıldılar ve daha sonra Hakem Ömer Akyıldız yönetiminde bir karşılaşmaya başladılar. Zaman zaman kıran kırana geçen karşılaşmanın en önemli oyuncusu da şüphesiz Sadık Bey’di. Savunmanın bel kemiği Sadık rakiplerine adeta su vermedi ve bu başarıl oyunu ile öğretmeninden ve rakip takım arkadaşlarından bol bol alkış aldı.

“ ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ !

Engelli çocuklarla bir abla şevkati ile ilgilenen Duygu Genç yaptığı açıklamada, futbolun dışında diğer spor branşlarında da başarılı olduklarını ve çocukların diğer insanlar gibi hayatın içerisinde kalmaya gayret ettiklerini, kendilerinin de bu konuda titizlikle çalıştıklarını söyledi. Sahada mücadele veren engelli çocuklar maçın bitiminde ise bu mutlu günün sevincini aileleri ile paylaştılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!