ZORUNLU BÖLGESEL GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI

featured

ZORUNLU BÖLGESEL GELİŞİM SEMİNERİ YAPILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Sakarya  Tüfad işbirliği ile organize edilen zorunlu Bölgesel gelişim semineri Akm’de gerçekleştirildi. Çok sayıda Teknik adamın bir araya geldiği seminer sabah saat 10.00’da başladı. Seminere konuk olarak Kocaeli Tüfad İl Başkanı Remzi Demirer ile Düzce Tüfad İl Başkanı Murat Şahabe katılırken, Sakarya Askf Başkanı Yaşar Zımba, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor şube Müdürü Bulent Kasım da seminerde bulundular ve derece yapan takımlara plaket verdiler.

ANLAMLI GÖSTERİ

Tüfad’ın Akm’de gerçekleştirdiği zorunlu bölgesel gelişim semineri saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı  Tamer İlaçan seminere katılanlara ve konuk olarak gelenlere teşekkür ederken Türk Futbolu için9 neler yapılması gerektiğini anlattı. İlaçan’ın konuşmasından sonra Tüfad üyesi iken vefat eden Teknik adamların slayt gösterisi sunuldu. Programın sunumunu yapan Recep Eren daha sonra Sakarya Bölgesi’nde başarılı olan amatör takımların başarılı hocalarını sırasıyla sahneye davet etti. Başarılı antrenörlere sahneye davet edilenler başarı plaketlerini sundular. Daha sonra da Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim görevlisi Dr. Atilla İ. Yücel yaş gruplarına göre antrenman planlaması ve akabinde de başarılı antrenörlük konularında sunum yaptı. Dr. Atilla Yüce sabah seansının sonunda da üst düzey antrenör profili konusunda bilgiler verdi. Seminer verilen yemek arasından sonra saat 14.00’da sunumunu M. EĞmin Yılmaz’ın yaptığı fizyoloji ve çocuk konusunda antrenörleri bilgilendirdi. Seminer temennilerle sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!