Elazığspor : 1 Hendekspor: 1

featured

TFF 3.Ligin 12’nci haftasında Hendekspor, deplasmanda Elazığspor’un konuğu oldu.

TFF 3.Ligin 12’nci haftasında Hendekspor, deplasmanda Elazığspor’un konuğu oldu. Çok önemli eksiklerle çıktığı maçta 23’te Fırat’ın golüyle yenik duruma düşen Herndekspor 32’de Mustafa ile bu gole cevap verdi. İlk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 tamamlanan maçın ikinci yarısında Hendekspor üstünlük golü için ataklar geliştirse de bunda başarılı olamayınca müsabarka ilk yarıdaki gollerle 1-1 tamamlandı. Ev sahibi takımda Yiğitcan 87’de kırmızı kart gördü. İki maç sonra puanla tanışan Hendekspor haftayı 14 puanla tamamladı.

ELAZIĞSPOR: 1-HENDEKSPOR: 1
STAT: Doğukent
HAKEMLER: Alirıza Altunbakır** Mehmet Saldıraner** Yunus Yıldız**
ELAZIĞSPOR: Okan** Ahmet** Hasan** Muhammet** Yiğitcan (Dk.87 KK) Salih** Fırat** (Dk.83 Görkem*) (Dk.89 Eray*) İzzet** Yusuf** (Dk.66 Abdullah*) Selim** (Dk.66 Ahmet*)
T.DİREKTÖR: Cafer Aydın
HENDEKSPOR: Bülent** Hakkı* İskender* Sabri** Burak** Yusuf** (Dk.90 Mert ?) Mustafa** Enes** (Dk.46 Barış*) Yavuz* (Dk.78 M.Burak*) İlkay** (Dk.87 Emirhan*) Mustafa**
T.DİREKTÖR: Talip Toprak
GOLLER: Dk.23 Fırat (Elazığspor), Dk.33 Mustafa (Hendekspor)
SARI KARTLAR: Dk.15 Cihan, Dk.62 Enes (Elazığspor), Dk.28 Yavuz ( Hendekspor)
KIRMIZI KART: Dk.87 Yiğitcan (Elazığspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!