DERBİLERİN KRALI KALAYCI

featured

DERBİLERİN KRALI KALAYCI

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Kalaycıspor deplasmanda karşılaştığı Serdivanspor’u 2-1 mağlup ederek bu sezon oynadığı 3 Sakarya derbisinde de galibiyet ile ayrılmayı başarmış oldu.

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’ne oynanan müsabaka oldukça çekişeli geçerken konuk ekip ilk devrenin son bölümlerinden Orhan Taşkın ile 1-0 öne geçerek devreyi bu skor ile kapamayı başardı. İkinci yarıda her iki takımda skoru değiştirmek için üstün gayret harcarken beklenen goller uzata dakikalarında geldi. Kalaycıspor, Levent Demiray ile farkı ikiye çıkaran golü bulurken bu golden çok kısa sonra ise Sedivanspor skoru 2-1’e getirmesine rağmen puan çıkarmak için süre yeteri olmadı. Kalaycıspor, Sapanca Gençlik, Pamukova’nın ardından Sedivanspor’u da mağlup ederek Sakarya derbilerinde fire vermeden yoluna devam etti.

FOTO: KALAYCI

Serdivanspor: 1-Arifiye Kalaycı: 2

Hakemler: Ceyhun Panba, Hasan Bostan, Mustafa Pelit

Serdivanspor: Muhammet, Engin (Abdülkadir), İsmail, Yasin, Enes, E.Tugay (Muhammet), Murat (Fatih), Burak (İlkay), Mirzacan (Emirhan), Furat, Yusuf Efe

Teknik Sorumlu: Berk Yusuf Yıldız

Arifiye Kalaycıspor: Hakan, Mustafa, Kadir, İlker, Fatih, Errad, A.Mirza (Levent). Mustafa (A.Samet), Emirhan (M.Hakan), Ömer (Ensar), Sercan (Hakan Soylu)

Teknik Sorumlu: Behçet Durak

Goller: Dk.43 Ömer Taşkın, Dk.85 Levent (Arifiye Kalaycıspor), Dk.89 İlkay (Serdivanspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!