DERBİDE SON GÜLEN SAPANCA

featured

DERBİDE SON GÜLEN SAPANCA

Bölgesel Amatör Lig 6 Bölge 3 Grup’ta mücadele eden Sakarya ekipleri 12.haftayı geride bıraktı. Lider Sapanca Gençlikspor evinde konuk ettiği Pamukova’yı 3-2 mağlup ederek puanını 27’e yükseltti ve zirveyi bırakmadı.

1-0 GERİYE DÜŞTÜ

Sapanca Atatürk Stadı’nda oynanan Sakarya derbisinde konuk ekip Pamukova1968 , 22’inci dakikada Doğancan’ın pasında Samet Öztürk 1-0 öne geçti. Bu golden kısa bir süre sonra 28’de Sapanca Gençlikspor Caner Ersoy’un serbest vuruştan attığı şık golle durumu 1-1 yaptı. Karşılaşmanın 38’inci dakikasında kaleciden gelen topun savunmanın arkasına sekesi ile kaleci ile karşı karşıya kalan Ömer Faruk kaleciyi de geçerek durumu 2-1 yaptı.

GOL DÜELLOSU

İlk devre bu skorla sona ererken ikinci yarının hemen başında Pamukova 1968, kornerden gelen topta Muhammed Akdeniz kendi kalesine attığı golle eşitliği yakaladı. Sapancaspor galibiyet için yüklenirken Pamukova 52’de Kemal’in kırmızı kartla oyun dışı kalması ile 10 kişi kaldı. Müsabakanın 85’inci dakikasında kazandığı penaltıyı Cihan Tan gole çevirdi 3-2 Kalan bölümlerde başka gol olayınca yeşil beyazlılar sahadan 3-2 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!