Deniz Küreği Şampiyonası Sapanca Gölünde başladı

featured

Deniz Küreği Şampiyonası
Sapanca Gölünde başladı
Türkiye Kürek Federasyonu tarafından düzenlenen Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası Sapanca Gölü Kırkpınar Kano-Kürek Parkurunda bugün (25 Eylül 2020 Cuma) yapılan eleme yarışlarıyla başladı.

27 Eylül 2020 Pazar günü sona erecek olan müsabakalarda Altınboynuz, Anadoluhisarı Kürek, Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları, Fethiye Belediye, Galata Kürek, Galatasaray, Gerze Yelken ve Su Sporları,  İstanbul Kürek, İzmir Kürek, İzmit Sümerspor Kürek, Kılavuzlu Su Sporları, Komodor Spor Kulübü, Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü, Sinop Gençlik ve Spor, Sinop Kürek Kulübü, Van Edremit Gençlik Spor ve Vira Denizciler Spor kulüplerinin yanı sıra ferdi sporcular katıldı. Aralarında Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Spor Eğitim Merkezi (SEM) sporcularının da kürek çektiği yarışlar nefesleri kesiyor.

100’e yakın kürekçi, 3 gün boyunca Sapanca Gölü Kırkpınar Kano-Kürek Parkurunda madalya için mücadele edecek. Türkiye Kürek Federasyonu ve Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şampiyona öncesinde tüm sağlık kuralları ve temizlik önlemlerini aldı. Sporcular ve tüm vatandaşların sosyal mesafeye dikkat edilmesi konusunda yetkililerce sık sık uyarılar yapılıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!