Çok Güvendiğim yerden vuruldum

featured

Seçimde İsmail Gürsesle başa baş yarışan İbrahim Nalbanttan ilk sıcak açıklama geldi

Çok Güvendiğim yerden vuruldum

Sakaryaspor kongresi İsmail Gürsesin zaferiyle noktalandıktan sonra  ,seçimi çok az bir farkla kaybeden en yakın adaydan ,önemli bir sitem haberi geldi. İbrahim Nalbant seçim akşamı dengelerin değiştiğini ,bir yerlerin harekete geçtiğini idda etti:  HABER NAZIM AKTÜRK

ŞOK OLDUM

İbrahim Nalbant  seçim kaybetme nedenlerini açıklarken  önemli bir açıklamada bulundu. Seçimi kaybetmekten çok ,yıllardır berebar yol aldığım ,benim üzerimde çok önemli bir yeri olan bir dostumun, karşı listede ,bana karşı olması beni derinden yaraladı. İbrahim Nalbant tek tek dolaştığı Başkan adaylarını kongreye gelmeleri adına ikna etmesine karşın, onlardan istisnalar hariç, gereken testeği alamadığını bir sitem notu olarak ortaya koydu.

DELEGE SAYISI ARTMALI

Sakaryasporun kongre delege saysının çok düşük olduğuna işaret eden İbrahim Nalbant bu yapının değişmesi gerektiğini söyledi. Nalbant 154 Kongre üyesi içinde geçmişten avantajlı olan İsmail Gürses’e seçim kazandıran en önemli etken olduğu iddialarını spor kamuoyu ile paylaşan İbrahim Nalbant bu sayı kesinlikle artmalı ve üye olmak isteyenlere kolaylık sağlanmalı diyerek seçim sonrası düşüncelerine nokta koydu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!