Yarı Final Serisinde İlk Raund

featured

Yarı Final Serisinde İlk Raund

Büyükşehir Basket, playoff yarı final serisinin ilk maçında Tofaş ile karşılaşacak. 23 Mayıs Pazartesi günü, Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, saat 19.00’da TRT Avaz ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, playoff yarı final serisinin ilk maçında Tofaş ile karşılaşacak. 23 Mayıs Pazartesi günü, Bursa Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele, saat 19.00’da başlayacak. TRT Avaz ekranlarında canlı yayınlanacak maç öncesinde Bursa’ya hareket eden dev adamlar, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Kritik maçlar öncesinde teknik ekip ve oyunculara başarılar dileyen Basketbol Şube Başkanı Erdal Şenkardeş, Sakarya’ya iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirtti.

 

Maç Sahada Kazanılır

Basketbol Şube Başkanı Erdal Şenkardeş, “23 Mayıs Pazartesi ve 25 Mayıs Çarşamba günleri Tofaş ile playoff yarı final serisi maçlarına çıkacağız. Gediz Üniversitesi’ni 3 – 0 gibi net bir sonuçla saf dışı bıraktık. Şimdi çok daha zor bir takımla karşılaşacağız. Tofaş gerçekten bu ligin üzerinde bir ekip. Ancak şunu da unutmamak gerekir; maç sahada kazanılır. Bizde iyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Sahaya çıkıp en iyi oyunumuzu oynayarak şehrimize avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!